canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Hicabli xanim dunya gozelindende gozeldir!
X_mutant_X  X_mutant_X [Off] (27.09.2010 / 09:55)
Turka, Amma bax burda fikirlerimiz ayrildi...daha dogrusu bu yazdiqlarinda fikri ayriligini duwduk...Hecde senin duwunduyun kimi deyildir....incime...
Turka  Turka [Off] (27.09.2010 / 10:45)
X_mutant_X (27.09.2010/09:55)
Turka, Amma bax burda fikirlerimiz ayrildi...daha dogrusu bu yazdiqlarinda fikri ayriligini duwduk...Hecde senin duwunduyun kimi deyildir....incime...
neyi nezerde tutursan?
Hundurboy_Bryunet  Hundurboy_Bryunet [Off] (27.09.2010 / 12:16)
 Даже на самом высоком троне сидит ЗАДНИЦА!
Turka, siz mene konkret aye deyin. ayede oldugu kimi. ve bir de ozun hicablisan? .
Hundurboy_Bryunet  Hundurboy_Bryunet [Off] (27.09.2010 / 12:24)
 Даже на самом высоком троне сидит ЗАДНИЦА!
qadın üçün Quranda xüsusi bir geyim formasına işarə olunmayıb. Dar olmamaq şərtilə qadın bədəninin hər hansı paltarla örtülməsi kifayətdir.
Turka  Turka [Off] (27.09.2010 / 12:32)
Hundurboy_Bryunet (27.09.2010/12:16)
Turka, siz mene konkret aye deyin. ayede oldugu kimi. ve bir de ozun hicablisan? .
konkret ayeni de dedim MEN ERINMEDIM SENE SURESINE QEDER,AYE NOMRESINDE QEDER YAZDIM! KONKRET DEYILENLERI DE YAZDIM, DIQQETLI OLMAN PIS OLMAZDI,INDI ZEHMET OLMASA BARMAQLARINA EZIYYET VERIB MENE CAVAB VERMEKDENSE,GOZEL KITABIMIZI ACH VE OXU. MENCE SENIN MENE VERE BILECEYIN EN GOZEL CAVAB GURANI KERIMIN KELIMELERI OLACAQ! VESSALAM! Beli! OZUM DE HICABLIYAM!
Turka  Turka [Off] (27.09.2010 / 12:44)
birdeki,calismayin bizi susdurasiniz, AY NE BILIM,SIZIN OZ BASHINIZ HICABLIDIR? NE BILIM NE KIMI SUALLARLA, MEN HICABLI OLMASAYDIM BELE,MENIM HEM DUNYEVI,HEM DE ISLAMI ELMIM,DINIMIN QAYDALARINA QARSI DURANLARA GORE BES EDER! ALHAMDILILLAH! Eyni suallardan men de size vere bilerem! Sen hec Qurani eline alib birce defe oxumusan? Onun agirligi hec hiss etmisen? Namaz qilmisan?Oruc tutmusan? Zekat vermisen ki bu gun ne curetle mene bu suali verirsen!
deyiş. Turka (27.09 /12:46) [1]
Aylin*  Aylin* [Off] (27.09.2010 / 16:46)
turka, bunlar ancaq vesvese yaratmaqi bilir. cox bawqowma. hec bir sozle onlari bawa salmaq olmayacaq. yollari bellidi!
Turka  Turka [Off] (27.09.2010 / 20:17)
Aylin* (27.09.2010/16:46)
turka, bunlar ancaq vesvese yaratmaqi bilir. cox bawqowma. hec bir sozle onlari bawa salmaq olmayacaq. yollari bellidi!
bilirem,ele de basha dushdum,ne deyirem ki ;)prosto getsinler bashqa yerde oynasinlar onda )))
Turka  Turka [Off] (27.09.2010 / 20:25)
Hundurboy_Bryunet (27.09.2010/20:18)
Turka, Men ne namaz qilmisham ne de qilacam..senin mentiqince demeli bir kes Fizikani oxumaq uchun mutleq ozu fizik olmalidi? Xeyr. Demeli menim de qurani oxuyub oxumadigim sene belli ola bilmez.Her
ELA! OZ SECIMINDI OZUN BILERSEN! ONDA BELE BIR SUAL ORTAJA CIXIR, EGER SEN bU NIYYETLI,NE nAMAZ GILACAQ,NE QURAN OXUYACAQ BIRI DEYILSENSE, EZIZ DOSTUM,NIYE YOLUNU AZIB BELE MOVZULARA BASH VURURSAN? MENCE SIZI NE HICABLI QADINLAR,NE NAMAZ QILANLAR NE DE AXIRET MARAQLANDIRMALIDIR,NECE KI MENI VE YA MUSELMAN BACI,QARDASHLARIMI, MINI YUBKA GEYINENLER, OZLERINE DINSIZ,TERIQETSIZ YOL SECENLER MARAQLANDIRMIR,SIZ DE ELECE! FIZIKANI OOXUMAQ UCUN FIZIK OLMAQ LAZIMDIR MEGER DEYIRSIZ..., DOGRUDUR! LAKIN EGER FIZIKADAN HER HANSI MULAHIZELER,FIKRLER ELAVELER OLUNACAQSA,MUTLEQA BU ELMDEN COX GOZEL XEBERDAR OLMAQ LAZIMDIR,FIKRIM YEQIN KI CATDI!
Turka  Turka [Off] (27.09.2010 / 20:29)
Hundurboy_Bryunet (27.09.2010/20:21)
Namaz qilib amma etrafindaki insanlarin yaninda bir insan kimi hormetin olmayandan sonra neynirsen o namazi? Get ondansa bir kese yaxshiliq et. Kasiba el tut. Yetime chorek ver. sen namaz qilanda me
HUNERIN VARSA,HER IKISINI ET, SEN KASIBA EL TUTUB MENEVIYYATINI SAFLAYANDA, MEN HEM NAMAZLARIMI QILIR VE DUA EDIR, HEM DE YAGISLI HAVADA AYAGYALIN DAYANAN EVSIZE AYAQQABI GEYINDIRIRDIM! OZ HUNERLERINIZDE AZ DANISIN! YAXSILIQ EDIRSINIZ,LAP YAXSI EDIN! MUSELMANLARLA ISE,NAMAZ QILANLARLA, HICAB GEYINENLERLE ISINIZ OLMASIN. AND OLSUN KI,ESL MUSELMANIN LAYIQ OLDUGU VE QAZANDIGI HORMETI SIZ YATIB DURUB YUXUNUZDA DA GORMEYECEKSINIZ!
Наверх  Cemi mesajlar: 224

<< 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 23 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4178 / 1527