close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Evli ola ola sevmek Men ele weyi qebul etmirem istemirsen bosan bosanmirsan suyuvu saxla | Dobriy_Krasavec [Off] (21.01.2015 / 01:37)
|
Seriallara baxmiram | **Nuraaa** [Off] (21.01.2015 / 15:31)
|
Black_Attack, Menim hec kimde gozum yoxdu!agzinin daniwigin bil!men fikire cvb bildirdim sennen menim neiwim | _SEVINC_ [Off] (21.01.2015 / 15:34)
|
Evli ola,ola sevmey?catmire mene hansi zemanede yawayirgkı mecburi evlenesenee**Nuraaa**, sən elə burda olmaqla hər bir şeyə cavab vermiş olursan) **Nuraaa** (20.01.2015/13:56)
Mende pis baxirdim ama insan bilmir sabahi nece neyle rastlawacagini.qinamayin qinayanda insanin bawina gelir
15 yoxsa 20 sm? | **Nuraaa** [Off] (22.01.2015 / 15:00)
|
Edalet@, Agzinin qatigin dagitma!her weyi gerek neyese yozmalisiz?birde menim yazdigima cvb yazma. | @Manitou@ [Off] (22.01.2015 / 15:13)
|
**Nuraaa**, gorursende qizli oglanli hami senin sherhlerive rekasiya verir, sen hech dushundunki senin sherhlerin niye bele diqqet chekir? Chunki senin fikir ve dushencelrinde nese mena var, derin mena insanlar sene can atir bu musbet haldir, senin her sherhin novator ideyasi dashiyir, sen ilkleri gerchekleshdirirsen. Senin fikirlerin sanki qaranliqda asta xodda yanan sham ishigidir, senin fikrive reaksiya verenler ise sanki shama can atan pervanediler blirsende pervanede shama chox yaxinlashanda alov yandirir pervaneni))
Sende fikrive cavab verenleri sham ozune yaxinlashan pervaneni yandirdigi kimi oz sert, qeddar ve amansiz cavablarinla yandirib yaxirsan mence bu qeder sert olma axi sen qabyuyan deyilsen qadinsan eee chashdime bu reklamnan bir parcha idi)))
Yeni bu qeder sert olma gozel)))) | Fidaskannn [Off] (22.01.2015 / 15:21)
|
Serato (04.09.2010/08:10)
Sevmeden evlenmisiniz. Ve esl sevgiyle bundan sonra qarwilawdin nece bedbext oldugunu bawa duwdun.bes sonra...neylerdin?
evlendikden sora ne esl sevgi tapmaqe? gozu niye orda burda olmalidi? evlendin erinden bawqa birisine niye baxirlarki? Sevmir seni heyativi omruvu hesr etsinler uwaqlarina. Mence teze sevgi yox teze kiwi axtarirlar! | **Nuraaa** [Off] (22.01.2015 / 18:23)
|
@Manitou@, Senden lap eser yazan olar.men ilkleri reallawdirmiram men sadece burda coxulari kimi maska altinda gizlenmemiwem hec kimede wamil etmirem kim sozu oz ustune goturub yazsa bilecemki o insan hamidan beterdi!men ele menem!bura gelmemiwem taniwliga mektub qebulum bele baglidi ehtiyac deil! isteseydim maska altina girib bag bele bostan bele yazardim sadece duzgunem durustem fikride bele bildirirler day burda soyuw agzina geleni yazmaq neye lazim bilmirem?yeqin piwiyin agzi ete catmayanda haramdi deyir Cemi mesajlar: 451
<< 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 46 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3643 / 1720