Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Usi_Musi_pusi (19.02.2016/12:18)Sohbet ondan gedir ki sevirler aile qururlar sonra birine tezden vururlurlar
Imkan varsa , normal shekilde ayrilardim ... Sevmediyin insanla yashayerken tek ozuvu yox onuda bedbext edirsen ... istek olmayan yerde .. ne isti , ne bereket .. ne bashka hecne ola bilmez ...olsa be
Panteist (19.02.2016/12:19)Movzunun evellinde sevmeden evlenmisiz yazilib ... onunchun bele fikir bildirdim
Sohbet ondan gedir ki sevirler aile qururlar sonra birine tezden vururlurlar
Usi_Musi_pusi (19.02.2016/12:20)Burda aileli olub gelenlerin 60-70%in ailede ya problemi var ya da qiraqda sevdiyi
Movzunun evellinde sevmeden evlenmisiz yazilib ... onunchun bele fikir bildirdim
Panteist (19.02.2016/12:22)Kiminse heyatina qarisha bilmerem .. shexsi fikrimi bildirdim
Burda aileli olub gelenlerin 60-70%in ailede ya problemi var ya da qiraqda sevdiyi
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
Xatireler@@@ (07.04.2016/22:25)oyda yığlışun bura foruma teze qız gelip)) yada köhnedi teze nikde)))
Ayle qurmaqa ciddi yanaşmaq lazımdır ve sevib evlenmek lazımdı xoşbəxt olmaq üçün hecne ucun telesmek olmaz

ღ• •ღ TaNiDiGiM KiMi QaLSaYDiN DuWuNDuYuN KiMi SeVeRDiM ღ• •ღ |
Eslinde yalnizlig cox gozeldi,en azindan itirecek heckimsen yoxdu! |
<< 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 46 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1024 / 527

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine