canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Xoşbext olmağın sirleri nelerdir?
Black_Attack  Black_Attack [Off] (07.09.2012 / 12:47)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
_~XEZAN~_, esl muselman! sevdimde seni))))basha dushmedim kimese suni nefes vermey niye gijdiy olsun? zarafat eliruk sende gijdiyirsen ozum olum bele qeyri semimi danishanda meni urey bulantusu tuturda xetruve deymesun ama deyshet urey bulandurucu soybet eledun..
AwKa_iQnOr  AwKa_iQnOr [Off] (07.09.2012 / 12:48)
Black_Attack, yox belke movzu acim suni nefesnese temani bagladiq.bitti.getdi.davam xowbext nece olursuz he.
deyiş. AwKa_iQnOr (07.09 /12:49) [1]
Black_Attack  Black_Attack [Off] (07.09.2012 / 12:49)
nese temani bagladiq.bitti.getdi.dava xowbext nece olursuz he

basha dushmedime burasunu
_~XEZAN~_  _~XEZAN~_ [Off] (07.09.2012 / 12:49)
Black_Attack, Olsun sohpetim sizincun ele.ama siz ancaq suni nefes deyib durubsuz.hemde yazdigivuzu oxuyuram.suni nefesi heqiqeten sual vermek ucun soruwsaydiniz cavabim he olardi.cunki ilk derslerde oyredirler onu.
AwKa_iQnOr  AwKa_iQnOr [Off] (07.09.2012 / 12:53)
Black_Attack, davam yazmiwdime.dava duwub.yeni xowbext nece olursan?orda xezan o smaylikler vardi zarafat idi.men ciddilik xowlamiram.kimdi kime suni nefes veren zarafatdida.
Black_Attack  Black_Attack [Off] (07.09.2012 / 12:53)
_~XEZAN~_, ay insan biz zarafat edirik sadece biraz yumor hissun olsunda yo ashk dedi suni nefes mende durub tullana tullana getdim ozumu boqmaqa biraz ishletde beynuvi. lap bele pis cixmasun sence mene o qeder onemlidi ashkin suni nfesi?
ay bala men yaniq dorem yaxshimi? nedeki ashk kimese suni nefes vermeycun olmur.ne bilim eee qinamiram seni muselman hemmishe her sheyi cerez basha dushur.
rusdarin qeshey sozu var. here oz arshinina gore her sheyi olcur.yani qelbindekine gore))
sert danishdiqimcun sennen indiden uzr )
AwKa_iQnOr  AwKa_iQnOr [Off] (07.09.2012 / 12:57)
zarafatsiz bagiwliyin temani men acmiwdim.pis anlawili.mennen kime xeyir gelibe
_~XEZAN~_  _~XEZAN~_ [Off] (07.09.2012 / 12:58)
Black_Attack, Uzre ehtiyac yoxdur.men her kesun fikrine hormet edirem.duzdu duz dedinizki zarafat edirsiz.mende suni nefes sobetinin sonunda zarafata geleceyini bildiyim ucun ele dedim.cunki burdan hec kesle zarafatim yoxdur.lap lagada qoysaniz buda menim xasiyetimdir.siz zarafati sevirsiz men yox.neyse mence sobeti uzatmaga ehtiyac yoxdur.anladig bir birimizin ne demek istediyini
LiFe_aND_DeaTH  LiFe_aND_DeaTH [Off] (07.09.2012 / 13:07)
Ela
Black_Attack  Black_Attack [Off] (07.09.2012 / 13:09)
AwKa_iQnOr, hede)))
Наверх  Cemi mesajlar: 469

<< 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 47 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (2)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3405 / 1537