close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Gülmeli aniqdotlar | Hayatk@ [Off] (01.11.2010 / 00:03)
|
Kim maraqli,gülmeli ne bilirse yazsin gülek.birini men yazim,demeli bir gün bir qari relsin üstüle gedir,arxadanda qatar gelir.mawinist qarini görüb qatarin fitini calir.Fitle,fitle ay bala:-deye qari cvb verir,-men hec 17 yawimdada fite baxmamiwam. | Hayatk@ [Off] (01.11.2010 / 00:07)
|
1gün mewede heyvanlar yigiwir,dowan maraqli ehvalat daniwir hamsi gülür,ewwekden bawqa.tutub bunu cirpirlar.Seheri gün wir ölür,hamsi yigiwib aglawir,birde görürlerki ewwek gülür.soruwurlarki neye gülürsen?cvb verirki dowan dünen zor demiwdi. | Hayatk@ [Off] (01.11.2010 / 00:11)
|
Bir gürcü olur,bunun rusca "iki" sözü yadindan cixir,gelir girir maqazine deyir:dayte mne tri xleb,adin nenada. | Hayatk@ [Off] (01.11.2010 / 00:12)
|
1gün mewede heyvanlar yigiwir,dowan maraqli ehvalat daniwir hamsi gülür,ewwekden bawqa.tutub bunu cirpirlar.Seheri gün wir ölür,hamsi yigiwib aglawir,birde görürlerki ewwek gülür.soruwurlarki neye gülürsen?cvb verirki dowan dünen zor demiwdi. | *Mehseti* [Off] (01.11.2010 / 00:15)
|
Kishi oz meshuqu gilde eysh-ishretle meshqul imish)Birden qapi doyulur. Qadin kishiye tecili gizlenmeyi tovsiyye edir. Kishi ne qede chalishirsa gizdene bilmir? Artiq ev qapisinin achilmasini gorende pencereden atilmaqdan bashqa chare gormur ve ashaqi tullanir.
Havada olarken yadina dushur ki, o , 10-cu mertebede imish.Ucha-ucha bashlayir fikirleshmeye :
"Men ne vicdansiz alchaq insan imishem, evde arvad-ushaq gozleyir, men ise bashqa qadinin yaninda kef chekirdim..ele eceb olur mene...indi yere chaxilib olerem...amma...saq qalsaydim bir de bele qelet elemezdim.."
Bu zaman yuk mashini ve arxasinda dosek yorgan yuku ile asagidan kecir...Kishi ucharaq hemen yere dushur ve salamat qalir.Ordan chixaraq kishi bashini goye qaldirara deyir :
"E eeee derem bu goyde uchanda, adamin aglina ne pispis mezeli fikirler gelirmish ee..."
:))))))) gulmeli deyil ama ornekdi..Insanoglu ders almaz)) | Aylin* [Off] (01.11.2010 / 21:49)
|
eeeeeeee, ne qeder tekrar olar. silmedikce de coxalireee | Hayatk@ [Off] (01.11.2010 / 22:40)
|
Eyer yazmaq istemirsense mecbur eden yoxdu,yazma.sadece adamin kefini acacaq bir weyler oxumaq lazim | X_mutant_X [Off] (01.11.2010 / 22:44)
|
*Mehseti* (312010/23:15)
Kishi oz meshuqu gilde eysh-ishretle meshqul imish)Birden qapi doyulur. Qadin kishiye tecili gizlenmeyi tovsiyye edir. Kishi ne qede chalishirsa gizdene bilmir? Artiq ev qapisinin achilmasini gorend
Razi! | X_mutant_X [Off] (01.11.2010 / 22:46)
|
LoLiSaFoNe (01.11.2010/21:45)
Oğul atadan soruşur:-Ata alkaş nedi,Ata cavab verir:-Bax oğlum ordakı iki ağacı dörd dene gören alkaşdır.Oğul deyir:-Ata!!!Axı orda bir dene ağac var...
| bal_qiz [Off] (01.11.2010 / 22:48)
|
LoLiSaFoNe (01.11.2010/21:46)
Bir ovçu qarşısında oturan qızlara özünü göstermek üçün deyir:-Keçen il Afrikada 99 aslan vurdum.Qızlardan biri dözmeyib deyir:-Heç olmasa 100 deyerdiz ki,bir az inandırıcı olsun.-Yox...Bir aslana gör
hihihi Cemi mesajlar: 152
[1] 2 3 ... 16 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4202 / 1390