💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat
__DeFeND__YouR__SeLF__ (09)))kişhi deli olubki2017/02:07)
Bigun bir kişi psixologun yanina gelir ve deyir. Hekim menim arvadim deli olub . Hardan bilirsen? Evde qanadli ag atlar ucur amma arvadim onlari gormur)))
**DeLi__BaL** (09he dabe)))2017/02:13)
)))kişhi deli olubki
ozunu saxlaya bilmir soba eline alib ikisininde başina başina vurur. Ve metbexe su icmeye gedir sakitleşsin diye erini metbexde gorur)__DeFeND__YouR__SeLF__ (09Ayy dehşet2017/02:22)
hekim novbetinen gece eve donur. Erini yuxudan oyatmamaqcun sessizce yataga girmek istiyir gorurkiyorganan iki ayaq yerine 4 ayaq cixirozunu saxlaya bilmir soba eline alib ikisininde başina başina
)
__DeFeND__YouR__SeLF__ (09mən axrin basqa curə gozlurdum)))2017/02:22)
hekim novbetinen gece eve donur. Erini yuxudan oyatmamaqcun sessizce yataga girmek istiyir gorurkiyorganan iki ayaq yerine 4 ayaq cixirozunu saxlaya bilmir soba eline alib ikisininde başina başina
**DeLi__BaL** (09Dehşet ki ne dehşet))2017/02:23)
Ayy dehşet)

__DeFeND__YouR__SeLF__ (09Bagiwlada day Tofiqin Anasi bacisi olasan soyuwlu idi uzur istirem.2017/02:24)
Dehşet ki ne dehşet))Xoş geldin etdi arvad))
__DeFeND__YouR__SeLF__ (092017/01:59)
birgun neneyle baba yemek yeyir birden baba nenenin başina qapaz vurur nene yaziq soruşur a kişi niye vurdun?) deyir yemek yeyende marcildatma biraz kecir yenen qapaz vurur deyir a kişi marcildatmadi