Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
)Birden qapi doyulur. Qadin kishiye tecili gizlenmeyi tovsiyye edir. Kishi ne qede chalishirsa gizdene bilmir? Artiq ev qapisinin achilmasini gorende pencereden atilmaqdan bashqa chare gormur ve ashaqi tullanir.Havada olarken yadina dushur ki, o , 10-cu mertebede imish.Ucha-ucha bashlayir fikirleshmeye :
"Men ne vicdansiz alchaq insan imishem, evde arvad-ushaq gozleyir, men ise bashqa qadinin yaninda kef chekirdim..ele eceb olur mene...indi yere chaxilib olerem...amma...saq qalsaydim bir de bele qelet elemezdim.."
Bu zaman yuk mashini ve arxasinda dosek yorgan yuku ile asagidan kecir...Kishi ucharaq hemen yere dushur ve salamat qalir.Ordan chixaraq kishi bashini goye qaldirara deyir :
"E eeee derem bu goyde uchanda, adamin aglina ne pispis mezeli fikirler gelirmish ee..."
:))))))) gulmeli deyil ama ornekdi..Insanoglu ders almaz))
*Mehseti* (31Razi!2010/23:15)
Kishi oz meshuqu gilde eysh-ishretle meshqul imish)Birden qapi doyulur. Qadin kishiye tecili gizlenmeyi tovsiyye edir. Kishi ne qede chalishirsa gizdene bilmir? Artiq ev qapisinin achilmasini gorend
LoLiSaFoNe (01.11.2010/21:45)
Oğul atadan soruşur:-Ata alkaş nedi,Ata cavab verir:-Bax oğlum ordakı iki ağacı dörd dene gören alkaşdır.Oğul deyir:-Ata!!!Axı orda bir dene ağac var...

LoLiSaFoNe (01.11.2010/21:46)hihihi
Bir ovçu qarşısında oturan qızlara özünü göstermek üçün deyir:-Keçen il Afrikada 99 aslan vurdum.Qızlardan biri dözmeyib deyir:-Heç olmasa 100 deyerdiz ki,bir az inandırıcı olsun.-Yox...Bir aslana gör
Onlayn Tanışlıq: 1020 / 977

2010/23:15)