canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

sevmediynize getsez
Inci-cicek  Inci-cicek [Off] (16.11.2016 / 05:47)
Usi_Musi_pusi (16.11.2016/00:44)
Eslinde qadin sevmese...heyati yarimchiq olur. ..tam xoshbext ola bilmir. Kishi ise sevgini bashka yerlerde axtara biler. Onchun qadinin sevmeyi daha cox obemlidi. Menimchun
Duzdu sevdiyi uaxwi biri olsa he. Amma curuk insani sevmiwem deye ona gedim...duwunmekdense. sevmediyine amma layiqli birisine getse omur boyu ne yaxwiki bunu secdim dicey. Her defeside, her addiminda muqasiye edib sevinecek...zamanla sevecdk lap bawina da donecek. Gerey bedbext ola sonra anlaya?
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (16.11.2016 / 07:57)
Xetanet edirler
Usi_Musi_pusi  Usi_Musi_pusi [Off] (16.11.2016 / 08:15)
Inci-cicek (16.11.2016/05:47)
Duzdu sevdiyi uaxwi biri olsa he. Amma curuk insani sevmiwem deye ona gedim...duwunmekdense. sevmediyine amma layiqli birisine getse omur boyu ne yaxwiki bunu secdim dicey. Her defeside, her addiminda
Zamanla sevgi olmur. Hormet , baglaniq ola biler. Sevgi deyil o ...

Onla rahatdi.. Rahatliqchun onla yahsayir. poluchayetsa v kakoyto stepeni ispolzuyet.

Burda pis hecne yoxdu.

Lakin mence hissiz bir munasibet . rano ili pozdno tez tez dushen sporlara. Bir birinden zamanla uzashmaqla neticelenir.
Blekede yalnish dushuncedi
Usi_Musi_pusi  Usi_Musi_pusi [Off] (16.11.2016 / 08:19)
Duzdu sevdiyi uaxwi biri olsa he. Amma curuk insani sevmiwem deye ona gedim...duwunmekdense. sevmediyine amma layiqli birisine getse omur boyu ne yaxwiki bunu secdim dicey. Her defeside, her addiminda
Curuk insani sevmisense problem tek onda deyil sendedide.

Elsi lyubish onun menfileri bele seninchun musbetdi. Elsi net , to prodirayeshsya po melocham., a melochi qubyat cheloveka
Usi_Musi_pusi  Usi_Musi_pusi [Off] (16.11.2016 / 08:20)
Po mne tak luchshe bit s bomjom k kotoromu u menya chuvstva. Chem s ideallnim semyaninom kotoroqo ya terpet ne moqu
~Aykam~  ~Aykam~ [Off] (16.11.2016 / 08:25)
 eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...
Usi_Musi_pusi (16.11.2016/00:44)
Eslinde qadin sevmese...heyati yarimchiq olur. ..tam xoshbext ola bilmir. Kishi ise sevgini bashka yerlerde axtara biler. Onchun qadinin sevmeyi daha cox obemlidi. Menimchun
Beli onemlidi amma alinmasa neynesin kader bele yazandan sonra neynesin. Fikrimde demek istediyim o idiki qadin sevmiyib getsede o ailede xoşbext olma şansi var yene hardasa barişir heyatiyla amma kişi sevmediyni alirsa o aile omur boyu xoşbext olmurlar sen dediyin kimi sevgini başqa yerlerde axtarir bir sozle skucni heyat yaşiyir onun heyat yoldaşi ozude hemcinin.
~Aykam~  ~Aykam~ [Off] (16.11.2016 / 08:28)
 eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...
Usi_Musi_pusi, Bilirsen hec sevib evlenenlerde xoşbext olmur bir bedbextlik baş verir. Qadin sevmiyib getse he duzdu sevmiyecek eger evvel sevdiyi olubsa olmuyubsa sevecek. Hec sevgi gerek deyil mence evlilikde saygi hormet bagliliq bir birin başa duşmek besdi
Bir_payiz_gunu  Bir_payiz_gunu [Off] (16.11.2016 / 08:50)
Sevmeyerek aile quran bir nece nefer taniyiram,ozlerinden de sorusmusam,deyib derine gedende xosbext olmasam da usaqlara gore yasayiram,hormet edirem,hetta biri yazmisdi ki gorsem ki yoldasim qabagimda canini tapsirir tukumde terpenmez,yeni vay suven qoparmaram,adi hal kimi baxaram
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (16.11.2016 / 08:53)
Usi Musi Tam duzgun yazibb herweyi 100 de 100 raziyam.
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (16.11.2016 / 08:53)
Mende onun kiki duwunurem.
Наверх  Cemi mesajlar: 138

<< 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 14 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (1)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3585 / 1201