Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
1ce_sus_sevme (17.01.2013/20:27)Evvel axir hamimizin yeri oradir.. Allah ezrayile buyuranda canimizi alacaglar... Heyat gozeldir sadece secimin sehv ola biler.,.uc gunluk dunyadir,., laiq olmayani sil heyativi yawa
Ehh heqiqeten menasizlawib eee bu dunya bu yacinlarda nedense o dunyaya kocmek istorem ureyime bele gelib axir zamanlar
BiLiReM, SeN MeN BiLDiYiM, QiZLaRDaN, DeYiLSeN!!! |
~A_N_T_i_K__V_A_R~ (17.01.2013/20:32))))))coxx gozel meslehetdir mende ozumu 5 den tullamaqi fikirlewirdim amma buda yaxwidir
1ce_sus_sevme, Qonwumuzdu senin kimiydi ozunu asdi indi fikirlewde
..twk...deyiş. 1ce_sus_sevme (17.01 /20:35) [1]
BiLiReM, SeN MeN BiLDiYiM, QiZLaRDaN, DeYiLSeN!!! |
1ce_sus_sevme (17.01.2013/20:34)Men dediyimi et qorxma
)))))coxx gozel meslehetdir mende ozumu 5 den tullamaqi fikirlewirdim amma buda yaxwidir..

~A_N_T_i_K__V_A_R~ (17.01.2013/20:35)yoxxx eee kiyamam canima bes sonra niyniyerem
Men dediyimi et qorxma
.... BiLiReM, SeN MeN BiLDiYiM, QiZLaRDaN, DeYiLSeN!!! |
1ce_sus_sevme (17.01.2013/20:37)Bele getse mende zona gedecem oldur ozuvu getsinde hecnede marag yoxdu
yoxxx eee kiyamam canima bes sonra niyniyerem....
1ce_sus_sevme (17.01.2013/20:27)dosiiiiiii o dunyani arzulamaq bu heyatda mubarizede meglub olmaq demekdir. yadinda saxla her bir pis iwde de bir xeyir var. Bedbin fikirli yox nikbin duwun/
Ehh heqiqeten menasizlawib eee bu dunya bu yaxinlarda nedense o dunyaya kocmek istorem ureyime bele gelib axir zamanlar
Bedbin fikir budur NE PIS OLDU . Nikbin fikir ise BUNDAN DA PIS OLA BILERDI
~A_N_T_i_K__V_A_R~ (17.01.2013/20:44)))))siz niye??eh bele fikirlewende heyata maraq qatanda bizik.maraqsizlawadiranda!! Hemde bele fikirleqdim ki ALLAH verdiyi cani bizim.almaqimiz gunahdir Allah verib bu cani vaxti catanda o da alacaq ya bu gun ya sabah
Bele getse mende zona gedecem oldur ozuvu getsinde hecnede marag yoxdu
ayda ne qewenk cumle qurdum.ozumden hec gozlemezdim
.. BiLiReM, SeN MeN BiLDiYiM, QiZLaRDaN, DeYiLSeN!!! |
1ce_sus_sevme (17.01.2013/20:47)Eh senden ozun olduren olmaze neyse sagol
))))siz niye??eh bele fikirlewende heyata maraq qatanda bizik.maraqsizlawadiranda!! Hemde bele fikirleqdim ki ALLAH verdiyi cani bizim.almaqimiz gunahdir Allah verib bu cani vaxti catanda o da alacaq
<< 1 ... 257 258 [259] 260 261 ... 696 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1094 / 1883

BiLiReM, SeN MeN BiLDiYiM, QiZLaRDaN, DeYiLSeN!!!