Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
slm klubnikam ncs?sen menim spaghettim,nutellam,rastiwkam,mandarinkam,vintilyatorum,pif pafcikim,ketchupum,sindrellan,vehwi piranam,super mariomsan...qapagsis kolam menim ncs? sen menim atkrivalkam mikki mausumsan goyertisatanimsan buggs bunnymsen zirpaketimsen
Bele cumle gormuşduz))))
O qeder guclu ol ki,kimse senin sakitliyini poza bilmesin.... |
))Seni bele...
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
) eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
asimka (07.08.2017/15:07)neme az sozlere geeee)))
Goyerti satanim neydi az))Seni bele...
MiLYoNDa1oQLaN (07.08.2017/15:08)Sobetcun movzu coxdi buni kawa elemeginen)))) yazig senun haliva ne qedeeee baldizun var senunnn)))
Dağlışun böyüy Baldıznan söbet efirem)
asimka (07.08.2017/15:07)Seni bele gorunce periwan oldum
Goyerti satanim neydi az))Seni bele...
Yalansa..
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
TATLI*~*BELA (07.08.2017/15:28)Çevriliş olsa ele tek baldızdardan qorxuram )))
Sobetcun movzu coxdi buni kawa elemeginen)))) yazig senun haliva ne qedeeee baldizun var senunnn)))
MiLYoNDa1oQLaN (07.08.2017/15:33)
Çevriliş olsa ele tek baldızdardan qorxuram )))
ele mende oni duwunub yazdim. Belki coxdan aradan cixaedun biz olmasedug)) miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
TATLI*~*BELA (07.08.2017/15:40)Allah saxlasın hamın , ) günü günnen saylarıvız çoxalır )))![]()
![]()
ele mende oni duwunub yazdim. Belki coxdan aradan cixaedun biz olmasedug))
MiLYoNDa1oQLaN (07.08.2017/15:42)Dabaniva tupur))))
Allah saxlasın hamın , ) günü günnen saylarıvız çoxalır )))
<< 1 ... 626 627 [628] 629 630 ... 696 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1085 / 2270

eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...