💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat

__DeFeND__YouR__SeLF__ (29.04.2017/15:06):))) men 5 deq tapan kimi yaturam
Gelecekde))) oturanda bele yatarsan sen))
.NoreN (29.04.2017/15:10)Az o qeder yesem men vopwe ayilmaram))))))
:))) men 5 deq tapan kimi yaturam.
NoreN (29.04.2017/15:10)men uşaq vaxtdan gec yuxiya gedirem o vaxtida aboyun bezeklerne baxa baxa barmagimla uzerin şekil cekerek yatirdim)) yadaki kravatimin yaninda padakonnik vardi balişi ora qoyub evcik oynayib yatirdim orda)))
:))) men 5 deq tapan kimi yaturam.

TATLI*~*BELA (29.04.2017/15:11):))) ayi yuxusu
Az o qeder yesem men vopwe ayilmaram))))))
__DeFeND__YouR__SeLF__ (29.04.2017/15:12)Meni top tufengle oyadirdilar. Ele olub suruyubler ayilmamiwam))))) amma indi? Cik oldu yata bilmirem
men uşaq vaxtdan gec yuxiya gedirem o vaxtida aboyun bezeklerne baxa baxa barmagimla uzerin şekil cekerek yatirdim)) yadaki kravatimin yaninda padakonnik vardi balişi ora qoyub evcik oynayib yatirdim

__DeFeND__YouR__SeLF__ (29.04.2017/15:12)Xm) yoxe ele furset ola yatam harda oldu )3 saniya vse xor/xor))
men uşaq vaxtdan gec yuxiya gedirem o vaxtida aboyun bezeklerne baxa baxa barmagimla uzerin şekil cekerek yatirdim)) yadaki kravatimin yaninda padakonnik vardi balişi ora qoyub evcik oynayib yatirdim
TATLI*~*BELA (29.04.2017/15:14)yoxeee başimin uste mene durub baxan olsa hiss edirem)) amma aradada daş kimi yatiram)
Meni top tufengle oyadirdilar. Ele olub suruyubler ayilmamiwam))))) amma indi? Cik oldu yata bilmirem
NoreN (29.04.2017/15:14)aha buda duzdu yatmamişdan qabaq gun erzinde olanlari analize edirem ya gulurem ya esebleşirem yada aglayiram sonra yatiram)
Xm) yoxe ele furset ola yatam harda oldu )3 saniya vse xor/xor))Sen cox fikirlesirsan ona gore yuxu tutmur sani ((

__DeFeND__YouR__SeLF__ (29.04.2017/15:26)Sene lazimdi bu))) basini qoy yat.. Fikir insani cürudur.
aha buda duzdu yatmamişdan qabaq gun erzinde olanlari analize edirem ya gulurem ya esebleşirem yada aglayiram sonra yatiram)