Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
~_DemounT_~ (18.09.2012/19:56)Allah etmesin olsundaa... Menden sonra yazmisan ona gore soruwdum..iwunde ol...
seynen alish verishimiz var? senlik deil
_QRuBiYaNKa_ (18.09.2012/19:58)ne de elemiyecek. ozude danishanda merfetli danish.
Allah etmesin olsundaa... Menden sonra yazmisan ona gore soruwdum..iwunde ol...
~_DemounT_~ (18.09.2012/20:00)Men merifetsiz daniwmadim.. Yaxwi oxuya gore bilmirsense bu menim qebahetim deil...
ne de elemiyecek. ozude danishanda merfetli danish.
_QRuBiYaNKa_ (18.09.2012/20:03)ele yazirsan ki, ele bil elli il tanidiginla uz uze danishirsan. bir de ki, oxuya de bilirem gore de. sennen ferqli olaraq basha da dushurem(((((
Men merifetsiz daniwmadim.. Yaxwi oxuya gore bilmirsense bu menim qebahetim deil...
~_DemounT_~ (18.09.2012/20:09)Sen agilla kamalla oxu gor sene ne yazmiwam..ok?soruwdumki o iwi kime yazmisan?burda nese var??yaxwi fikirlew..eseblewmek istemirem...
ele yazirsan ki, ele bil elli il tanidiginla uz uze danishirsan. bir de ki, oxuya de bilirem gore de. sennen ferqli olaraq basha da dushurem(((((
sora da ki, umumiyyetle yazdiglarini deyirdim. ozunu aparmaqini deyirdim.
biz tanish deilik. meynen hansisa tanishinla oldugun kimi(decellik, erkoyunluk) olma da. burda ne var ki, basha dushulmuyesi?
deyiş. ~_DemounT_~ (18.09 /19:18) [1]
~_DemounT_~ (18.09.2012/20:18)Bax yazilarima gor sene qarwi yazilarimda decellik hiss edirsen??diesen ozunu fazla yaxin sandineee... Neyseee uje eseblewirem...normal fikir bildirirem sen reaksiya verirsen..
_QRuBiYaNKa_, esebleshme ne de. esebleshsen ozun ozune edersen. bu birsora da ki, umumiyyetle yazdiglarini deyirdim. ozunu aparmaqini deyirdim.biz tanish deilik. meynen hansisa tanishinla oldugun kim
_QRuBiYaNKa_ (18.09.2012/20:20)yaxshi. get. hiss elesem hiss eletdirerem onda gorersen
Bax yazilarima gor sene qarwi yazilarimda decellik hiss edirsen??diesen ozunu fazla yaxin sandineee... Neyseee uje eseblewirem...normal fikir bildirirem sen reaksiya verirsen..
Elave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1023 / 436