💎 Saytın ən varlısı ol: Knight - 21 manat

Rehmettiyin_Nevesi (07Ay sagol diqqet ele mene cumle quranda heyecanlanma )))))))))opdum2016/00:20)
Ömrüm sən qırış mırış olsan da ütüləyib ömrümün axırına kimi ruhuma geyinərəm səni.Nizami Gəncəvi zad sağ olsaydı gəlib əlimi öpərdilər Cibimi eşələyərdilər ki "qaqa sən hardan tapırsan bu sözləri"

KoNCeNo (07İnan cümlenin axırında Öpdüm sözün gördüm əvvəlinə baxmadım :) Canımsan o öpüşler olmasa yaşamağa behanem sebebim olmaz.2016/00:22)
Ay sagol diqqet ele mene cumle quranda heyecanlanma )))))))))opdum

Rehmettiyin_Nevesi (07)))))))))))Az danis))))))))))2016/00:23)
İnan cümlenin axırında Öpdüm sözün gördüm əvvəlinə baxmadım :) Canımsan o öpüşler olmasa yaşamağa behanem sebebim olmaz.

KoNCeNo (07Mən sussam ora buramı mıncıxlayarsan ki qımışım :) menim danışmağım yaxşıdı ki Gülək. Pişiyimsən ee Darıxmışdım əclaf2016/00:25)
)))))))))))Az danis))))))))))

Rehmettiyin_Nevesi (07Eclaf? Oy oy qaytardinda gule gule ozume))))))))))))))2016/00:29)
Mən sussam ora buramı mıncıxlayarsan ki qımışım :) menim danışmağım yaxşıdı ki Gülək. Pişiyimsən ee Darıxmışdım əclaf

KoNCeNo (07Bütün əclaflar sənin kimi olsa qız-oğlan demeden hamsın severem. Mələk balamsan sən mənim. Gə qucuya saçıvınan özümə bığ düzəldim selfie çəkim2016/00:31)
Eclaf? Oy oy qaytardinda gule gule ozume))))))))))))))

Rehmettiyin_Nevesi (07Ay essey ne yeyib gelmisen bura))))2016/00:34)
Bütün əclaflar sənin kimi olsa qız-oğlan demeden hamsın severem. Mələk balamsan sən mənim. Gə qucuya saçıvınan özümə bığ düzəldim selfie çəkim#sənisevirəmkülbaş

KoNCeNo (07Məsim qaqacanı acınnan ölləm. Mamaya da yalandan dedim ki yemişəm şəhərdə. Bildim ki yememişəm desəm "səhərin nahiyəsi açılmamışdan şəhərdə it kimi sülənirsən (10cildlik kitab mətni)" deyinəcəəək.2016/00:36)
Ay essey ne yeyib gelmisen bura))))