Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Zeqqumagaci (27.07.2013/21:31)Ag eliyrem ki belke ag gune cixam ona da sen imkan vermirsen ... .ozun_asmaq_smayliki.Ag eleme))
Insan insani ya tamamliyamada yada tam anlayamadi.. |
Rehmettiyin_Nevesi (27.07.2013/21:33)bizde gAlsan ag gune cixassan?)))
Ag eliyrem ki belke ag gune cixam ona da sen imkan vermirsen ... .ozun_asmaq_smayliki.
Zeqqumagaci (27.07.2013/21:36)Axiri "cixmaq" olan emeller menlik deil. Rehmettiy o boyda ad qoyub onun adina sadiq olacagima Konistitutsiyamiz uzerine yemin etmiwem
bizde gAlsan ag gune cixassan?)))
Rehmettiyin_Nevesi (27.07.2013/21:38)rehmetdiyde ageleyib))
Axiri "cixmaq" olan emeller menlik deil. Rehmettiy o boyda ad qoyub onun adina sadiq olacagima Konistitutsiyamiz uzerine yemin etmiwem
ღ• •ღ TaNiDiGiM KiMi QaLSaYDiN DuWuNDuYuN KiMi SeVeRDiM ღ• •ღ |

Zeqqumagaci (27.07.2013/21:39)Valla o eliyende agina qarasina baxmirdi. Piramoy eliyirdi. Sen hec bilirsen Obama onun ogludu??? Kiwi ora da gedib cixmiwdi.
rehmetdiyde ageleyib))
Rehmettiyin_Nevesi (27.07.2013/21:49)ona gore obamani seviremdee okazvicka azeriymiw gan cekibdee
Valla o eliyende agina qarasina baxmirdi. Piramoy eliyirdi. Sen hec bilirsen Obama onun ogludu??? Kiwi ora da gedib cixmiwdi.
.gif)
Zeqqumagaci (27.07.2013/21:53)Hele bir wey de var :))) o defe televizorun ekranina agcaqanad qonmuwtu gedirdim vurmaga, rehmettiu o yannan bagirdi ki
ona gore obamani seviremdee okazvicka azeriymiw gan cekibdee
-ELLL SAXLA IGIDD.. QARDAW QATILI OLMA. ELINI QARDAW QANINA BULAMA
Oz ozume dedim "Ala yaxwi ki gece bunnan arali yatiram yoxsa vay menim halima"
Rehmettiyin_Nevesi (27.07.2013/21:57)geribeymiw rehmettik))
Hele bir wey de var :))) o defe televizorun ekranina agcaqanad qonmuwtu gedirdim vurmaga, rehmettiu o yannan bagirdi ki-ELLL SAXLA IGIDD.. QARDAW QATILI OLMA. ELINI QARDAW QANINA BULAMA Oz ozume dedi
Zeqqumagaci (27.07.2013/22:00)Ne vaxt dindirirdin bel agrisinnan wikayet eliyirdi.
geribeymiw rehmettik))
-oyyhhh oyhhhh
+nolub ay ba?
-yetim belim oldurur meni
+Qelet eliyir. Bisaat agzin ciraram onun.
-aye seyleme. Telfonunda vidyo varsa ver mene. Ozun de gir qoluma apar tualete meni.
+Ay ba ozin get de Zaggumla mesajlawiram
-Bu saat ikinizi de kelle kelleye vuracam. Ayagim protezdi netter yeriyim
+Ay ba senin her yerin protezdi??

-gele bAaaaxxx. Bunda proteze oxwar nese var???
+aaa Yaziq curuyub ee Fuuu
<< 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 61 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1031 / 376

Ag eleme))
Insan insani ya tamamliyamada yada tam anlayamadi..