Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
-=BraVe_HearT=- (22gunduzler iwde oluram.. Unsiyyete insan olmur darixiram. Indi hal hazirda rayondayam. 1 2 wexsi meseleye gore 1 xeyir iwe gore gelmiwem.. Sen hech tek darixmirsan. Yada cemiyyet ichindede olsan ozunu tek hiss elemirsen? Men bele hallarda gelirem bura2012/22:45)
gecenin bu vaxti hardasan? maraqlidi) gunduzler harda olursan? bes dirsen bawqa mewguliyyetim yoxdu)
*_PuRe_LoVe_* (22ok.2012/22:47)
gunduzler iwde oluram.. Unsiyyete insan olmur darixiram. Indi hal hazirda rayondayam. 1 2 wexsi meseleye gore 1 xeyir iwe gore gelmiwem.. Sen hech tek darixmirsan. Yada cemiyyet ichindede olsan ozunu
PAPATYA* (22bura baglanmasan her gun gelmersen)2012/22:41)
-=BraVe_HearT=-, Cumleni sehv qurdum)izah etmek istediyim odurki,men bura baglanmamisham,narazida deyilem ki cixim gedim,
-=BraVe_HearT=- (22Ne eleye bilerler pis nese???Smsim baglidi burda olduqum chox vaxtda bagli olub bu yaxinlarda bezi sebeblere gore acmishdim 250 smsim yiqilib qalib vallah hech maraglida deyil olari achim oxuyum2012/22:40)
pis nese elemeliydinki? sen pis elemirsen bawqalari sene qarwi eliyir)
guya normal heyatda yoxdu gicbeserler burdada olmaqi normaldi
***SUDE*** (22normal heyatda bele ola bilmez.2012/22:54)
Ne eleye bilerler pis nese???Smsim baglidi burda olduqum chox vaxtda bagli olub bu yaxinlarda bezi sebeblere gore acmishdim 250 smsim yiqilib qalib vallah hech maraglida deyil olari achim oxuyum guya
PAPATYA* (22ishe baglanmamisan verdiw elemisen. baglanmisansa dimeli o iwde sene maraqli gelen nese var burdaki kimi)2012/22:55)
-=BraVe_HearT=-, Ishede baglanmisham :) her gun gedib gelirem)
-=BraVe_HearT=- (22Yeqin men gormemishem senin didiyin tereflerini.ama duz diyirsen orgeshmeyi men bura chox orgeshmishem2012/22:56)
normal heyatda bele ola bilmez.
<< 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 13 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1021 / 442

2012/22:45)