Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
*__SeVgI_MeLeYi__* (28.02.2015/02:52)Məni əsəbləşdirmiyin İndi qızdarnan lüt şəkillərimi yükləyərəm bura
Ay bala gece gece bele weyler eleme yaziqsan heele ne gormsenki))

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |

ArXaMcA DaNiWiB SoLo OxUmAqDaNsA.ÜzÜmE De DuEt OxU |
_K_O_T_İ_K_ (28.02.2015/02:53)Ele wey eleme cavan uwaglardi ha,si gece gece gorde ne ediller))
Məni əsəbləşdirmiyin İndi qızdarnan lüt şəkillərimi yükləyərəm bura
*__SeVgI_MeLeYi__* (28.02.2015/02:55)Məni əsəbləşdirmiyin özüm ölüm yıqıb tökərəm bura rus qızdarın Tutub oglannanrın Hamsın alallar əlivizdən
Ele wey eleme cavan uwaglardi ha,si gece gece gorde ne ediller))

_K_O_T_İ_K_ (28.02.2015/02:58)Sen mitissen?????? Birde o qizlardan cox gormshem qarimsaq araq iyinden yanlarindan kecmey olmur ne olsun gozeldirem ama iyrenirem men wexsen
Məni əsəbləşdirmiyin özüm ölüm yıqıb tökərəm bura rus qızdarın Tutub oglannanrın Hamsın alallar əlivizdən
*__SeVgI_MeLeYi__* (28.02.2015/02:59)Yo hamısı elə deyilki.Sən lap məni Bomj elədine ))))) yox Mitis dehiləm
Sen mitissen?????? Birde o qizlardan cox gormshem qarimsaq araq iyinden yanlarindan kecmey olmur ne olsun gozeldirem ama iyrenirem men wexsen
_K_O_T_İ_K_ (28.02.2015/03:03)Onda vse men ukrannyda cox olshma bir terfimde ordandi ordaki qadinlar 25yasindan sora iyrenc olur
Yo hamısı elə deyilki.Sən lap məni Bomj elədine ))))) yox Mitis dehiləm
*__SeVgI_MeLeYi__* (28.02.2015/03:04)Birincisi 25 yox 50 yaşdan sora ikincisi isə 50 yaşdan sora lap itə oxşasın Guya neyniyə biləcəyiy ki o yaşda
Onda vse men ukrannyda cox olshma bir terfimde ordandi ordaki qadinlar 25yasindan sora iyrenc olur

*__SeVgI_MeLeYi__* (28.02.2015/03:04)Mən olara pis desəm oların mənə yedizdiryəri kaşalar burnumnan gələr
Onda vse men ukrannyda cox olshma bir terfimde ordandi ordaki qadinlar 25yasindan sora iyrenc olur

<< 1 ... 92 93 [94] 95 96 ... 424 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (73)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1023 / 641

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!