close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Telebelik illeriniz nece keçib?aradaSIRADA, bayram shahsuar afiq herbideki gombulesin adi yadimnan cixib))noc yola getmirdun olarnan?) | beautiful-Eyes [Off] (02.12.2012 / 15:48)
|
bu movzunun harasi 21+ ?)))))beautiful-Eyes, ingilis mektebi bitirmek 16+ sora dedimki unide var axi tam unini bitirmekde 21+ gelib cixir ona gore))) | beautiful-Eyes [Off] (02.12.2012 / 15:53)
|
Black_Attack, he bawa duwdum,mentiqin demirdendi senin ))) mende mekteb vaxti dava olmayib cunki anam mudire idi,ama uwaglarnan dava olub :DD universitetde ise bir mellime (qrajdanskoye pravo)dersuinde hemiwe mene iliwirdi,kecmediyimiz temalari soruwurdu axirda ciddi dialoq yawandi aramizda,dekanata wikayet eledim,imtahanda her wey obyektiv olsun deye mellimeden bawqa dekanda oturmuwdu imtahanda)5 aldim ))beautiful-Eyes, heri seni shpilka sifet))))) halaldur sene)
oxuyan insanlari bilikli insanlari xoshduyuram ozumde olmasada) Black_Attack, men bawqa mektebde oxuwmuwam.. | Herseyaxsiolacaq [Off] (02.12.2012 / 16:09)
|
uni.de qoca sakit muellim var,bi defe metallom sumka goturmuwdum,nece qoydumsa stola muellim diksindi biixtiyar 'bawin batsin ele senin diyende ta qipqirmizi olmuwdum zalda,uwaqlar yaman guluwmuwdu konlumu aldi ama sonraHerseyaxsiolacaq, )))))))))))))))))))))))) | Herseyaxsiolacaq [Off] (02.12.2012 / 16:12)
|
(((
Cemi mesajlar: 82
<< 1 2 [3] 4 5 ... 9 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1023 / 853