close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Ağ qız yoxsa Qara qız? | _K_O_T_İ_K_ [Off] (19.03.2015 / 01:42)
|
Azerinka-SS (19.03.2015/01:26)
Düz deyirsiz .Size rus idyotlari kimi gunde biriynen gezen her oyunnan cixan elinnen bir iw gelmiyen istediyinide alandan sobrn daliniza bir tepik vuran lar lazimdi.Ee siz bele daniwannan sonra oz mil
Gedib Parkda Bulvarda Kolluqda onnan bunnan əmişən qız almaqdansa Rus qızı alaram Müsəlman edərəm. | _M_E_L_E_K_ [Off] (19.03.2015 / 01:44)
|
He cavanliqda rus qizlari...ama agizlari yere deyib,belleri bukulende qayidib azerilere gelirler...ama bizim qadinlar yene de usaqlarinin atasidi deye qururunu sindirir,alcaldir yene de baxir...Rusun hec biri bunu elemez!! | _K_O_T_İ_K_ [Off] (19.03.2015 / 01:47)
|
Azerinka-SS (19.03.2015/01:26)
Düz deyirsiz .Size rus idyotlari kimi gunde biriynen gezen her oyunnan cixan elinnen bir iw gelmiyen istediyinide alandan sobrn daliniza bir tepik vuran lar lazimdi.Ee siz bele daniwannan sonra oz mil
Mən 2009 da Məktəbi bitirmişəm Azda Getmişəm vətənimə 1 il Altı ay xidmət borcumu vermişəm Əsgərliyi bitirən Kimi gəlmişəm Russiaya 4 ilə yaxındı azda olmamışam.Mən saytdan Gördüklərimi yazdım Bura Bu yazılarım Bax saytda gördüyüm qızlara aitdi,təbii ki,Hamsına yox.Amma əksəriyyətiniz eləsiz.Virtual Seksdən danışan Qız Necə qız olacaq?Onun nə fərqi var Gəzın qızdan?İkincisi isə fakt Hərşeyi görürürydəə Kor zad deyiliy ki.O parkda bulvarda yuz oyunnan cixsnnarin ne anasi bellidi nede dedesi.Yada olarda o yolun yolcusudu.Her ne zivildise yene deyirem bir küçüye gore o qeder insana leke yaxmaq hec kimin heddi olacaq derecede deyil.Her ne milleti alisan öz iwindi.Sakitce iwinde ol .Hec kimede leke atmaga haqqiniz yoxdu .Sen bütün qizlari taniya bilmersen.Senin dediyinnen bele cixirki Azerbaycanda ümumiyyetle qizuwagi yoxdu. | _K_O_T_İ_K_ [Off] (19.03.2015 / 01:50)
|
_M_E_L_E_K_ (19.03.2015/01:44)
He cavanliqda rus qizlari...ama agizlari yere deyib,belleri bukulende qayidib azerilere gelirler...ama bizim qadinlar yene de usaqlarinin atasidi deye qururunu sindirir,alcaldir yene de baxir...Rusun
O başı boşdar elə gəlir Agıllılar Uşaqlar biraz böyüyən kimi Götürür Yoldaşın Gəlir Azərbaycana Ki,Bizim mentalitetə uygun Tərbiyə olsun uşaqlar. | RoMaNTik_SeFiL [Off] (19.03.2015 / 01:51)
|
ag qiz pambiqdi qara qiz neftdi :))))) en deyerlisi qarawin qizdi :)))) | _M_E_L_E_K_ [Off] (19.03.2015 / 01:52)
|
_K_O_T_İ_K_ (19.03.2015/01:50)
O başı boşdar elə gəlir Agıllılar Uşaqlar biraz böyüyən kimi Götürür Yoldaşın Gəlir Azərbaycana Ki,Bizim mentalitetə uygun Tərbiyə olsun uşaqlar.
Men ailesin,usagin atib ruslarin daliyca gedenleri sonradan qocalanda oz arvadinin qedrini bilenleri deyirem | _K_O_T_İ_K_ [Off] (19.03.2015 / 01:53)
|
Azerinka-SS (19.03.2015/01:49)
O parkda bulvarda yuz oyunnan cixsnnarin ne anasi bellidi nede dedesi.Yada olarda o yolun yolcusudu.Her ne zivildise yene deyirem bir küçüye gore o qeder insana leke yaxmaq hec kimin heddi olacaq dere
Söhbət qızdıqdan getmir bu bir İkincisi isə Mən sənə İnsan Kimi dedim ki,Bütün Azərbaycandan Söhbət getmir Mən saytdan Müqayisə elədim.Ücüncüsü isə Yozma!.Elə burdan Bilinir Xarakter artıq.sözü Götünnən Yuxarı oxuma. | _K_O_T_İ_K_ [Off] (19.03.2015 / 01:54)
|
_M_E_L_E_K_ (19.03.2015/01:52)
Men ailesin,usagin atib ruslarin daliyca gedenleri sonradan qocalanda oz arvadinin qedrini bilenleri deyirem
Onlar mənə maraqlı deyil.Mən Subaylardan danışıram. | FuLLiTo [Off] (19.03.2015 / 01:55)
|
Bizim qızların əksəriyyəti kitabsızdır , bekardırlar. Seriallara , mənasız televiziya verlişlərinə , Candy Crush Saga kimi oyunları oynamaqla məşquldurlar . Həqiqətən əksər xanımlar zamanlarını çox mənasız şeylərə xərcləyirlər . Rəngindən asılı olmayaraq , kitab oxumayan , mütaliə etməyən xanım mənim üçün mövcud deyil . İnsana rəng verən də məhz elə onun dünyagörüşü , biliyidir .deyiş. FuLLiTo (19.03 /01:56) [1] Cemi mesajlar: 684
<< 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 69 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (5)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4172 / 1546