Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Bir kishinin namusu Sözleridir. Onlar da yalansa, o kishi namussuzun önde GeDenidir.! |
_K_O_T_İ_K_ (19.03.2015/01:53)Sen en yaxwisi bawda en birinci yazdigiva baxginen onnan sonra daniw.Men sözü o sen dediyin "o" teher oxusaydim bawqa cavab yazardim sene.Yozmaga e
Söhbət qızdıqdan getmir bu bir İkincisi isə Mən sənə İnsan Kimi dedim ki,Bütün Azərbaycandan Söhbət getmir Mən saytdan Müqayisə elədim.Ücüncüsü isə Yozma!.Elə burdan Bilinir Xarakter artıq.sözü Götünn
ehtiyac yoxdu her wey goz qabaginda.Neyse e müzakireni uzatmagada ehtiyac yoxdu kor kor görgör
_K_O_T_İ_K_ (19.03.2015/01:54)Lap olsun subay.Men de Rusiyada olmusam,subaylari da gormuwem))))).....duzdu bizde de var ama muqayise etmeye hec deymez onlarla bizim subay qizlari)) ....yene de senin oz fikrindi
Onlar mənə maraqlı deyil.Mən Subaylardan danışıram.
_M_E_L_E_K_ (19.03.2015/01:58)Mən Sayt qızlarınnan danışıram.Cünki Azda Coxdandı olmamışam.Saytda Gördüyüm Vəziyyətsə bərbaddı.İnsanın Düşüncəsi Təmiz olmalıdı qəlbi təmiz olmalıdı.
Lap olsun subay.Men de Rusiyada olmusam,subaylari da gormuwem))))).....duzdu bizde de var ama muqayise etmeye hec deymez onlarla bizim subay qizlari)) ....yene de senin oz fikrindi
Azerinka-SS (19.03.2015/01:56)Necə Vaxtdı saytlarda oturursan?
Sen en yaxwisi bawda en birinci yazdigiva baxginen onnan sonra daniw.Men sözü o sen dediyin "o" teher oxusaydim bawqa cavab yazardim sene.Yozmaga eehtiyac yoxdu her wey goz qabaginda.Neyse e müzakiren
_M_E_L_E_K_ (19.03.2015/01:58)bagislayin,sohbetinize qatiliram..
Lap olsun subay.Men de Rusiyada olmusam,subaylari da gormuwem))))).....duzdu bizde de var ama muqayise etmeye hec deymez onlarla bizim subay qizlari)) ....yene de senin oz fikrindi
amma,yene ruslarin subaylarida evlileride bilinirki,buna toxunan olub))) bizimkiler sagolmuslar ele edirlerki,bilmek olmur))bes bu nece olacaq?))
_K_O_T_İ_K_ (19.03.2015/02:04)
Mən Sayt qızlarınnan danışıram.Cünki Azda Coxdandı olmamışam.Saytda Gördüyüm Vəziyyətsə bərbaddı.İnsanın Düşüncəsi Təmiz olmalıdı qəlbi təmiz olmalıdı.

gunah_gunah_uste (19.03.2015/02:06)Ele qizlari hami taniyir da necedi.Ne vaxta kimi gizledecekki? Axir evvel bilinir
bagislayin,sohbetinize qatiliram..amma,yene ruslarin subaylarida evlileride bilinirki,buna toxunan olub))) bizimkiler sagolmuslar ele edirlerki,bilmek olmur))bes bu nece olacaq?))
_M_E_L_E_K_ (19.03.2015/02:09)nem))
Ele qizlari hami taniyir da necedi.Ne vaxta kimi gizledecekki? Axir evvel bilinir
gunah_gunah_uste (19.03.2015/02:11))))))
nem))
.gif)
gunah_gunah_uste (19.03.2015/02:06)
bagislayin,sohbetinize qatiliram..amma,yene ruslarin subaylarida evlileride bilinirki,buna toxunan olub))) bizimkiler sagolmuslar ele edirlerki,bilmek olmur))bes bu nece olacaq?))
:)))))))<< 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 69 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1020 / 655

Bir kishinin namusu Sözleridir. Onlar da yalansa, o kishi namussuzun önde GeDenidir.!