close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
En beyendiyiniz insan tipi ve üsteki userde bu tip var?Senin ucun olerem ele
seviremde bu mahnini)))))))))))))))))))) neceep bu vaxdacan yaşamısan?))) mp3 Şirvan tin uşaqlaeı))[/b] Xaxaxaxaxaxaxa canimcun elkiramin mahnisi vare senin ucun olerem ele bereket haqqi yol boyu Astaraya gedende onu oxutdum ehvalim yuze qalxir bu mahnida)))))))))))) Sen Elikrama qulaq asan Üzeyirede qulaq asarsan)), Üzeyirede qulaq asan qızdarın 90%i evde qalıp, ), gör ordan ora Astaraya gedip birdan bura gelip meni gormup, ))) MiLYoNDa1oQLaN (26.09.2016/01:25)
Sen Elikrama qulaq asan Üzeyirede qulaq asarsan)), Üzeyirede qulaq asan qızdarın 90%i evde qalıp, ), gör ordan ora Astaraya gedip birdan bura gelip meni gormup, )))
Xaxaxaxa yox uzeyirin sesi beynimi xarab edir lezet eleseydi qulaq asardim onada zarafatsiz bele mahnilar dinleyen deyilem dinleyireme ara bir ama bele uzun muddetlisi olmamisdi sevdim bunu)))))))))))))))))KoNCeNo (26.09.2016/01:27)
Xaxaxaxa yox uzeyirin sesi beynimi xarab edir lezet eleseydi qulaq asardim onada zarafatsiz bele mahnilar dinleyen deyilem dinleyireme ara bir ama bele uzun muddetlisi olmamisdi sevdim bunu)))))))))))
sen menide sevmişdin amma qısamüddetli oldu, )), Sirvanın küçelerinde elimde butulka pasyak günde gezirem derdinnen )) (guada) | AxI_DuNyA_FiRlAnIr [Off] (26.09.2016 / 00:42)
|
tanimiram | Sessiz_Kucede_Tek_Kolge [Off] (26.09.2016 / 00:43)
|
3beyenirem

Cemi mesajlar: 8750
<< 1 ... 524 525 [526] 527 528 ... 875 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (8)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1109 / 635