Saytın Ən varlısı ol : BMW_F10 - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
KoNCeNo (09.09.2015/01:14)Sənin parolunu yeyim udum Bahiş
Gedey sene gul derim seni gule donderimLap istesen seni vereneCoxlu wukur gonderimAmma hec kim bilmesinHe imameddin billem parolla danisiramda sende aleme car cekdin

Mən səni sevirəm kərtənKƏLƏ
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Rehmettiyin_Nevesi (09.09.2015/01:16)
Sənin parolunu yeyim udum BahişMən səni sevirəm kərtənKƏLƏ

Cox sag ol zanim menim mende seni sevirem Gey Iney gedey))))))))
KoNCeNo (09.09.2015/01:22)Az mındarramadığın kol dibi qalmadl Bir mövzuda dayan orda çattaşaqCox sag ol zanim menim mende seni sevirem Gey Iney gedey))))))))
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Rehmettiyin_Nevesi (09.09.2015/01:23)Ele sey yoxdu men harda sende orda arvadin agzi nedi kisinin sozunden cixsin teze evlenmisiy qanunlari men qoyuram atamanliq eleme teze gelmisen
Az mındarramadığın kol dibi qalmadl Bir mövzuda dayan orda çattaşaq

Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
kim istir?)
KoNCeNo (09.09.2015/01:29)Acdım eee yetiş
Ele sey yoxdu men harda sende orda arvadin agzi nedi kisinin sozunden cixsin teze evlenmisiy qanunlari men qoyuram atamanliq eleme teze gelmisen
Rehmettiyin_Nevesi (09.09.2015/02:14)Dedenin evi dor burda gun erzinde bir defe yeyeceksen coreyi))))))
Acdım eee yetiş
KoNCeNo (09.09.2015/02:20)Onda sen de 3günnən bir görəssən onu... Anlarsın yaaaa. Hallerim var. Xəstəyəm. Çörək verməyənə nççç Ooomazz
Dedenin evi dor burda gun erzinde bir defe yeyeceksen coreyi))))))
Rehmettiyin_Nevesi (09.09.2015/02:25)Ay Allah oldum gulmekden basima agri geldi ee xesde gic psixopat
Onda sen de 3günnən bir görəssən onu... Anlarsın yaaaa. Hallerim var. Xəstəyəm. Çörək verməyənə nççç Ooomazz

KoNCeNo (09.09.2015/02:29)Imhh ımhh vermiycəm.
Ay Allah oldum gulmekden basima agri geldi ee xesde gic psixopat![]()
Yalannan öldüm zad eləmə Yumşalan deyiləm. O gün dəmirçi Qaçayın yanına gettim zireh və qıfıl düzəlttirmişəm məlum yer üçün. Yemək versən açar sənindi Verməsən balkonnan atacam Kim tutsa onnuxdu
<< 1 ... 1224 1225 [1226] 1227 1228 ... 2710 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (190)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2041 / 845

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!