Saytın Ən varlısı ol : BMW_F10 - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
KoNCeNo (03.11.2015/00:05)Movzuya bax siz gedib hara cixmisuz uje insan coqrafiyasina catirsuz)) saxla burda men duwurem
Sene ne mecburdu her defe girirsen movzuya sen oxuya bilen sehveye catanda ozum deyecem onda baxarsan
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
SeVGi___YaGMuRu (03.11.2015/00:09)Elin cibinde olsa komeyim deyer
)))))))))) normaya dusme ehtimali var? Yoxsa elimi uzum gedim yatim?))))))))

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
MiLYoNDa1oQLaN (03.11.2015/00:11)Dus bala senin yolun deyil bu yol))))))
Movzuya bax siz gedib hara cixmisuz uje insan coqrafiyasina catirsuz)) saxla burda men duwurem
SeVGi___YaGMuRu (03.11.2015/00:07)Usss lipin şirin olsun
Angel thank you))) opurem lip'inden)))
:)))) miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
KoNCeNo (03.11.2015/00:16)Duwsem birde ozume gele bilmerem... Sende getme sonuyoxdu bu yolun)))
Dus bala senin yolun deyil bu yol))))))
KoNCeNo (02.11.2015/23:59)Men de onun xasiyetdeyem ama Kişiyem.
Canee sevdim seni oglan olsaydin el vererdim sene
Elini mene besdereci
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
SeVGi___YaGMuRu (03.11.2015/00:19)Oxuduqumhaqqi yawim 3o bugun oldu pula gelende erebistanda neft quyularim var .. 15baw arvad saxliram he razisan? Bidene he de))))
Elim ele ordadi))))))))))))))))))))) sen gor nenirsen pulu zadi babat olsunaaa yasda 30)))) ozude evli))))))))))))))))subaylarmeni narahat etmeyin)))))))
SeVGi___YaGMuRu (03.11.2015/00:23)Senin elini isti sudan sovuk suya sokmam yapma bunu bana kara sevdam))
15 arvadli kisi menim yanima ac yalavac gelib cixar saq ol))
Hamıda maşın var Konçi mene de maşın al
SeVGi___YaGMuRu (03.11.2015/00:19)Tamam canim tamam evvel bu prablemini aradan qaldiraq onlarla sonra mesqul olariq
Elim ele ordadi))))))))))))))))))))) sen gor nenirsen pulu zadi babat olsunaaa yasda 30)))) ozude evli))))))))))))))))subaylarmeni narahat etmeyin)))))))

<< 1 ... 1313 1314 [1315] 1316 1317 ... 2710 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (190)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2042 / 2407

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine
)))