Saytın Ən varlısı ol : BMW_F10 - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
EBEDI-YUXU (14.03.2013/01:24)twk gulum desteyincun
derd eleme... heyata inad bawi dik dur her ne olursa olsun... duwunki hec kim senden ustun doyul ...
mende ele duwunurem ama wexside yazdim adi prablem deyil menimki qerar vermekde cetinliy cekirem iki variantda ziyanimadi,ikisiylede bu anki fikirlerimle xowbext olmayacam,zamandan bawqa carem yoxdu her wey zamana inad deyirem....@Menasiz_@heyat@ (14.03.2013/01:22)bilmirem kasibcilig mod olub deyesen yatmagada imkan vermir birden yuxuda zidd birweyler gorerem deye
SiYaH~YiLDiZLaR,
heee niye ne olub niye birden bire kasibladin heee. amma senin bu
xasiyetin senin en boyuk vardatindi caliw onadan itirme.

cox sagol duwuncelerincun,deliyemee men eslinde axtariwa versez goglede kagizim zadda tapilar,prosda bu gunluk yola verin
.gif)
SiYaH~YiLDiZLaR (14.03.2013/01:27)deymez.. burda cox agartma okiw wexside qalsun sohbet
twk gulum desteyincunmende ele duwunurem ama wexside yazdim adi prablem deyil menimki qerar vermekde cetinliy cekirem iki variantda ziyanimadi,ikisiylede bu anki fikirlerimle xowbext olmayacam,

EBEDI-YUXU (14.03.2013/01:31)yox day o qederde yoxda burda yeridi o sobetin....twk yenede herweycun
deymez.. burda cox agartma okiw wexside qalsun sohbet
seni@Menasiz_@heyat@ (14.03.2013/01:40)demesende bilirdim onsuzda
SiYaH~YiLDiZLaR, mende deliyemde ne olsun.
.gif)
twk maraglandigincun ama wexsi mesele sayilir ne forum yeridi,nede indi zamani.gif)
<< 1 ... 177 178 [179] 180 181 ... 2710 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (190)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2064 / 1258