Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox |
MoNaCo_FrAnCe (08.07.2017/19:25)Öz güllerime ne gelibki...Sizin suni gullerinize ehtiyacimda yoxdu:)
Bu qizdan bawqa hamisina)
Elave edilmiş fayıl: (4157 kb.)
Yüklenib: 563 defe.
......M.O.N.A.C.O...F.R.A.N.C.E...... |
Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox |
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
**DeLi__BaL** (08.07.2017/19:56)Eladı dünen dayı gile getmişhdim onlarda da var uje çiçekleyib bes deyincen şekil çekdirdim yanında))
Öz güllerime ne gelibki...Sizin suni gullerinize ehtiyacimda yoxdu:)
NeFesiM__oL (08.07.2017/21:27)Aha çiçeklenen vaxtidi,saat gülüdü)mende çox çekmişem şekil yuklenmir bura nedense.
Eladı dünen dayı gile getmişhdim onlarda da var uje çiçekleyib bes deyincen şekil çekdirdim yanında))
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
**DeLi__BaL** (08.07.2017/21:37)Seninde xoshun gelir güllerden buda sene))
Aha çiçeklenen vaxtidi,saat gülüdü)mende çox çekmişem şekil yuklenmir bura nedense.
Elave edilmiş fayıl: (258.83 kb.)
Yüklenib: 574 defe.
NeFesiM__oL (08.07.2017/21:42)Teşekkurler can gözeldiler:)
Seninde xoshun gelir güllerden buda sene))
Elave edilmiş fayıl: (628.3 kb.)
Yüklenib: 560 defe.
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
<< 1 ... 2281 2282 [2283] 2284 2285 ... 2710 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (190)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1108 / 617

Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox