Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
aNasiNin sU icDiyi qabdaN su icMeye iyReNen, ama faHiweNi yaLamaGa iyreNmeyenLerdE vaR!! |
aNasiNin sU icDiyi qabdaN su icMeye iyReNen, ama faHiweNi yaLamaGa iyreNmeyenLerdE vaR!! |
ZuZuLyA (07.03.2019/13:44)EhSen.
O xanimlara ki,Ellleri kisi elinden ferqlenmir,utana utana bir elini diger ovcunda gizletmeye calisir,Yayligin altindan agarmiw saclari gorunur,Ya hansisa xestexananin temizliyini edib,yada hansisa ku

ZuZuLyA (07.03.2019/13:44)Ananın haqqı sənə halal olsun) sadəcə dəlib deşdine. Halaldı sənə.
O xanimlara ki,Ellleri kisi elinden ferqlenmir,utana utana bir elini diger ovcunda gizletmeye calisir,Yayligin altindan agarmiw saclari gorunur,Ya hansisa xestexananin temizliyini edib,yada hansisa ku
.***__SUS__*** (08.03.2019/08:45)Tewekkur edirem,Allah razi olsun sizden
Ananın haqqı sənə halal olsun) sadəcə dəlib deşdine. Halaldı sənə.
ZuZuLyA (08.03.2019/13:01)Allah səndən razı olsun) çox qanmazın başının basmadığı şeyə başın basır. Hansı ki, ay mən qəşəyəm, ay güllər mənə gəlsin. Ay belə ay elə. Halbuki həqiqətən gül mənə yox o cür insanlara düşür. Çox sağol) mahnı zövqüvüdə bəyənirəm. Zidd qütübük amma gözəl insansan)
Tewekkur edirem,Allah razi olsun sizden

Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox |
.Bayraminiz mubarek..
<< 1 ... 2573 2574 [2575] 2576 2577 ... 2710 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (190)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1077 / 1332

aNasiNin sU icDiyi qabdaN su icMeye iyReNen, ama faHiweNi yaLamaGa iyreNmeyenLerdE vaR!!