Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Eksperd (10.01.2015/01:17)Kimise niye narahat edir menim werhlerim gulunc gorunur sit gorunur bu mene.Fikir azadliqidi sende fikrivi yaz cix.
bawi qacmaq sohbeti deyile, vallah arada yazrame witdiy eleme, onu na sani awaqilamaq nadaki bawqa bir weye gore yazram prostaki coox yersiz gorsenire bezi wiiit werhleringulmeli ola gulerem, yazirsan
Sen dedin mende deyim ki,kenardan sende cox yekexana gorunursen.
2-cisideki ele bele goturende men burda elmi bir wey gormurem ki,mende qosulum sohbete ne zaman olarsa kifayet qederde savadim dusunce terzim var neyse ugurlar birde mene satasma bir sen yox umumiyyetle hec kim mene artiq eskiy soz demesin i vso
KoNCeNo (10.01.2015/01:24)fikir azadliqi deyirsen)
Kimise niye narahat edir menim werhlerim gulunc gorunur sit gorunur bu mene.Fikir azadliqidi sende fikrivi yaz cix.Sen dedin mende deyim ki,kenardan sende cox yekexana gorunursen.2-cisideki ele bele g
mende senin haqda olan, yazdiqin werhler haqda olan fikirlerimi soyledim
tahqir yox, tanqid etdim
elmi falsafi fikirlar yaz demirem de gul prosta wittiw eleme deyirem, kenardan pis gornur
qaldiki yekexanaliqa)
bunu ilk san deyirsan mana, belkede seen haqda olan - fikirlerimcun dedin
daha doqrusu o belkedeni gotir ordan tazdan oxu o cumlani
ugurlar
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Eksperd (10.01.2015/01:29)Sene menim werhlerim haqda fikir bildir demirler movzulara fikrivi bildir,menim senin tenqidine ehtiyacim yoxdu qebulda elemedim
fikir azadliqi deyirsen) mende senin haqda olan, yazdiqin werhler haqda olan fikirlerimi soyledimtahqir yox, tanqid etdim elmi falsafi fikirlar yaz demirem de gul prosta wittiw eleme deyirem, kenardan
Qaldi yekexanaliqa yox vallah bura geldiyim ilk gunden seni ele gorurem ve elede dusuncemde formalasmisan..
KoNCeNo (10.01.2015/01:32)qebul edirsen, prosta olanin budu bunuda numaiw eletdirirsen
Sene menim werhlerim haqda fikir bildir demirler movzulara fikrivi bildir,menim senin tenqidine ehtiyacim yoxdu qebulda elemedimQaldi yekexanaliqa yox vallah bura geldiyim ilk gunden seni ele gorurem
senin werhlerindeki her movzuda bu smalikle
goze girir, hansinda oxduqlarim icindede 10 nan 11 wit olubyekexanaliq etdiyim bir werhimi yaza bilersen bura
Eksperd (10.01.2015/01:38)O smayliki atanda wit gorunur? Seni qinamiramee senin wikest tefekkurun dar cerciveden dunyaya baxisin bu cur dusunmeye seni vadar edir ve bele insanlaradayaziqim gelir nesede sag ol
qebul edirsen, prosta olanin budu bunuda numaiw eletdirirsensenin werhlerindeki her movzuda bu smaliklegoze girir, hansinda oxduqlarim icindede 10 nan 11 wit olubyekexanaliq etdiyim bir werhimi
hhhh |

KoNCeNo (10.01.2015/01:44)geniw ducunceli insan olduqun aydin gornur man na dedim san na anladin)
O smayliki atanda wit gorunur? Seni qinamiramee senin wikest tefekkurun dar cerciveden dunyaya baxisin bu cur dusunmeye seni vadar edir ve bele insanlaradayaziqim gelir nesede sag ol
o smalikin goze girir, werhini oxyuram gulmeli hecne gormurem wittikden bawqa bir wey deyil yani bunu demek isteyirem
saqlam tefekkurlu geniw duwunceli insan gecen xeyre,
o qeder izaah etmeye caliwdim amaki sen deme hec biri sana catmayibmiw)
incisonde incimesonda galib bunu demeliyem
Sennen adam olmuyuuub,
olmayacaqda...
Eksperd (10.01.2015/01:51)Hec sende sineve doyme ne dediyimi anlamadin ok adamliqdan bixeber vaxtinda sarsaq basva care qil bye bye
geniw ducunceli insan olduqun aydin gornur man na dedim san na anladin) o smalikin goze girir, werhini oxyuram gulmeli hecne gormurem wittikden bawqa bir wey deyil yani bunu demek isteyirem saqlam tef
<< 1 ... 839 840 [841] 842 843 ... 2710 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (190)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1121 / 545

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!