canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Toydan sonra nagara
~QORXUSUZ~  ~QORXUSUZ~ [Off] (02.01.2014 / 22:46)
hemen gun onu balkonan tuluyaram yere axli basina geler birde o qeleti elemez
Ты_Мне_Нужен  Ты_Мне_Нужен [Off] (02.01.2014 / 22:47)
paco_robanne (20.11.2012/14:02)
toydan sora yataga
bratuxa toydan sonra yawanan herkes terefden melumdu yazdigini birde yazib oglanligini gozden salma meslehetim..Sozum aci qebul ede bilersen ama nese cavab yazasi olsan pirvat yaz..

temaya yazan qizlar hansiki icaze vermerem diyenler sizin fikriviz idealdi ? ozunuz daxil olduguvuz halda icaze vermezsiz yoxsa ozuvuze olar oglana yox maraglidi

deyiş. Ты_Мне_Нужен (02.01 /22:50) [1]
~QORXUSUZ~  ~QORXUSUZ~ [Off] (02.01.2014 / 23:11)
Ustedi usere cavab duzdu bura yazanda bildimki kimse bu suali verecek bax men oz yerime direm bura girdiyim gunen heckile hec bir atneseniyam olmayib dostluqumdada qizlardi duzdu dostluqumda bir oqlan olub ama dost kimi atmis.dim dostluqa sora esq filan elan ,etdi.dostluqdanda.cixardim.salamelekinide.kesdim yeni burda tek fikirim forumda insanlarla muxtelif fikirleri paylasmaq i fse amma bu qeder bunan o terefide olA BILMEZ
***SMaRoDiNa***  ***SMaRoDiNa*** [Off] (02.01.2014 / 23:15)
Nc, razi olmaram.
Ты_Мне_Нужен  Ты_Мне_Нужен [Off] (02.01.2014 / 23:33)
~QORXUSUZ~ (02.01.2014/23:11)
Ustedi usere cavab duzdu bura yazanda bildimki kimse bu suali verecek bax men oz yerime direm bura girdiyim gunen heckile hec bir atneseniyam olmayib dostluqumdada qizlardi duzdu dostluqumda bir oqlan
Twk cavablandirdigincun bele cixdiki oglanda qadaga qoysa gizlin daxil olmazsan emel edersen..ewq mehebbet elan edendeki ne deyim mene qeribe gelir birini gormeden sevmek...sevgi her qiza sevirem deyib gelecek heyat yoldawinin oturmadigi divana uzatmagi fikirlewen ve yaxwi hereket edirem duwunenlerdi fikir verme etirafa..bideki mumkunduse usteki user yox Elnur yaz yada loginimi yaz..narahat olma adimi yazdigini gorub dostlug teklif eden deyilem )))
DetKa*Ya*TvoY*KaroL  DetKa*Ya*TvoY*KaroL [Off] (02.01.2014 / 23:37)
 Sen saydigni say gor Men ne sayiram....
[B]no comment[/b]
~QORXUSUZ~  ~QORXUSUZ~ [Off] (02.01.2014 / 23:39)
men sadece fikrimi yazdim aftabiyaqrafiyani danis dimedim he burda ne varki men hecvaxt ailemi cata deyismerem cunki ALLAH aileni MUQEDDES adlandiribsa bizlerinde o aileni kirletmeye daqitmaqa haqqimiz yoxdu bu qeder cox saq ol fikrin ucun
Ты_Мне_Нужен  Ты_Мне_Нужен [Off] (03.01.2014 / 00:35)
~QORXUSUZ~ (02.01.2014/23:39)
men sadece fikrimi yazdim aftabiyaqrafiyani danis dimedim he burda ne varki men hecvaxt ailemi cata deyismerem cunki ALLAH aileni MUQEDDES adlandiribsa bizlerinde o aileni kirletmeye daqitmaqa haqqimi
Bagiwda xeberim olmuyub men aftabiyaqrafiya daniwmagvi istemiwdim xD TWK
*SeYTaNkIz*  *SeYTaNkIz* [Off] (03.01.2014 / 00:50)
 Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox
Men aile qursam,net filan meni maraqlandirmaz..
Yoldasimin girmesini de istemerem.)
Наверх  Cemi mesajlar: 39

<< 1 2 3 [4]

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3405 / 1520