canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

olumden sonra
Bir-dost  Bir-dost [Off] (12.06.2016 / 21:41)
olumden sonra 3,7,40 cume axsami olur sonra da heyat davam.edir
ahurayi  ahurayi [Off] (14.06.2016 / 01:08)
Inaniram...allah komey olsun
Efsane55  Efsane55 [Off] (04.07.2016 / 06:55)
Ölüme qeder yaxşı yawamaq, hereketlerimi sabit saxlamaq menlikdir.. Ölümden sonra ne olacaq onu Allahdan bawqa heç kim bilmez.. Allahın iwine qarıwa bilmerem.
Agdamli_772  Agdamli_772 [Off] (04.07.2016 / 07:38)
Inaniram qorxuram...
MenDeniz  MenDeniz [Off] (04.07.2016 / 10:02)
Qorxuram torpaq altında qalmaqdan. Qorxuram ölümdən. Amma nə faydası hamı kimi bəllidi sonum. Həm bu həyatdan getmək həm də ölmək istəmirəm. Əslində ehtiyacım olan şey uzaqlaşmaqdı biraz sakitliyə uzaqlaşmağa yox olmağa ehtiyacım var yaşaya bilmək üçün. .
Allah sevdiklərimin pis gününü göstərmədən əvvəl mənim canımı alsın mən o günü görməyim nə qədər qorxsam da..
susqun@meley_  susqun@meley_ [Off] (04.07.2016 / 12:19)
xeverm yoxdu koncene demis))))))
FuLLiTo  FuLLiTo [Off] (16.10.2017 / 23:31)
Mən öləndə qəbrimi butulkavari tikdirin,
Yasın- masin lazım deyil, yeyin-için, s*kdirin . )
SuYa~*~HeSReT~*~GUL  SuYa~*~HeSReT~*~GUL [Off] (16.10.2017 / 23:40)
nsanlar qəbrlərində sorğu-sual olunacaqlar: «Rəbbin kim? Dinin nə? Peyğəmbərin kim?». Allaha iman edənlər dünya həyatında da, axirət həyatında da bu suallara cavab vermək üçün sabit olurlar. «Allah iman gətirənləri dünyada da, axirətdə də möhkəm bir sözlə (şəhadətlə) sabit-qədəm edər. Allah zalimləri (haqq yoldan) sapdırar. Allah istədiyini edər». (İbrahim 27).

O, baxımdan da mömin: «Rəbbim Allah! Dinim İslam! Peyğəmbərim Məhəmməd — sallallahu aleyhi və səlləm — dir!» deyə cavab verəcəkdir. Uca Allah zalimləri və kafirləri azdıracaqdır. Onlar «Mmmm …. Bilmirəm?!» deyəcəklər. Münafiqlər və bu xüsusda şübhə içində olan kimsələr isə: «mən bilmirəm, insanların nə isə söylədiklərini eşidirdim» deyəcəklər. Bu suallardan sonra ya nemət vardır, ya da əzab. Bu da böyük qiyamət qopacağı vaxta qədər davam edəcəkdir. Allah müşrik və kafirlər haqqında buyurur: «Nəhayət müşriklərdən birinin ölümü gəlib çatdığı zaman o belə deyər: «Pərvərdigara! Məni geri (dünyaya) qaytar! Bəlkə (indiyə qədər) zay
...
Ardını oxu >>
FuLLiTo  FuLLiTo [Off] (16.10.2017 / 23:46)
@semra (12.11.2012/23:41)
Insan olduyden sonra Qebir Ezabi cekir.buna inanirsiz ve qorxursuz?fikirleriniz maraqli olardi
İnanmaq başqa şeydir , bilmək isə tamam başqa . Əgər sual verirsənsə inanırsız ? Cavabım yox inanmırıq olacaq . ) İnanmaq üçün heç bir əsas yoxdur mənə görə .
Məsələn mən bilirəm ki , 2+2 = 4 edir . Kimsə məə sual versə ki , sən inanırsan ki , 2+2 =4 edir , bir az axmaq səslənr . İnsanlar bilmədiyi , anlamadıqı şeylərə inanır . Amma mən deyirəm ki , inanmaq məcburiyyətində deyilsiz . ) Bilmədiyiniz şeyə niyə inanırsız e vopşe ? Bəlkə başuzu alladıllar . ))

deyiş. FuLLiTo (16.10 /23:48) [1]
SuYa~*~HeSReT~*~GUL  SuYa~*~HeSReT~*~GUL [Off] (16.10.2017 / 23:55)
FuLLiTo (172017/00:46)
İnanmaq başqa şeydir , bilmək isə tamam başqa . Əgər sual verirsənsə inanırsız ? Cavabım yox inanmırıq olacaq . ) İnanmaq üçün heç bir əsas yoxdur mənə görə . Məsələn mən bilirəm ki , 2+2 = 4 edir . K
Allahin Quranında var bu haqda.. Cahil insanlar kimi danışdın lap.. Hər bir müsəlman buna inanmasa belə Qurani-Kərim də bu haqqında yazılıb.. Mən commentimi zəhmət olmasa oxu, səbrin çatsa..
Наверх  Cemi mesajlar: 165

<< 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 17 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4263 / 1338