Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
MiLYoNDa1oQLaN (29.01.2017/03:06)Men demedim hiss deyil dedim kiwiye xas deyil kovrek sozunun sinonimin sayim sene?nazik,sinan, yumsaq,titrek...men yarawdirmiram
Kövreklik ferqi yoxdu kişide ya qadında ferq elemir, buda bir hissdi , ele insanlar varki o hiss yoxdu onda qızlı oğlanlı,
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
KoNCeNo (29.01.2017/03:11)Get yat yuxun gelir uje
Men demedim hiss deyil dedim kiwiye xas deyil kovrek sozunun sinonimin sayim sene?nazik,sinan, yumsaq,titrek...men yarawdirmiram
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
MiLYoNDa1oQLaN (29.01.2017/03:15)He onnandi
Get yat yuxun gelir uje
Kakтus və Lavinia |
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
KoNCeNo (29.01.2017/03:11)Sen menim dediyimi anlamadın, men demedimki day kişi herkesin içinde sınsın, ezilsin , büzülsün, kövrelsin zad , Bu qaršındakĩlara bir növ zeifliyin elametidi, amma, iinsan öz hissleri , düşünceleri ile hesablaşa biler, kövrelede biler, ağlayada biler, bu tebii haldı, bir de varki qeddar olasan , hissin olmuya , onda heyvandan ne ferqi insanın
Men demedim hiss deyil dedim kiwiye xas deyil kovrek sozunun sinonimin sayim sene?nazik,sinan, yumsaq,titrek...men yarawdirmiram
MiLYoNDa1oQLaN (29.01.2017/03:22)Bele baxanda sen meni bawa dusmursen:) Men deyirem ki,kovreklik kiwiye yarasmir qeti aglamaq hamimiz aglayiriq aglamisiq daha dogrusu bu kovreklik deyil bu insana xas olan hislerdi biride var asiri derecede o insanlara kovrek deyirler sende deyirsen qiza oglana baxmir men de deyirem kiwiye yarasmir kiwi sert dozumlu olar kovrek eyilmek nedi sinmaq nedi men ele kiwini yanimda bir deqe saxlamaram:)
Sen menim dediyimi anlamadın, men demedimki day kişi herkesin içinde sınsın, ezilsin , büzülsün, kövrelsin zad , Bu qaršındakĩlara bir növ zeifliyin elametidi, amma, iinsan öz hissleri , düşünceleri i
KoNCeNo (29.01.2017/03:27)Yox eşi o menada kövrek demedim men,
Bele baxanda sen meni bawa dusmursen:) Men deyirem ki,kovreklik kiwiye yarasmir qeti aglamaq hamimiz aglayiriq aglamisiq daha dogrusu bu kovreklik deyil bu insana xas olan hislerdi biride var asiri de
MiLYoNDa1oQLaN (29.01.2017/03:29)Tesirlendim deseydin bu qeder qiriwmazdiq:))))))))
Yox eşi o menada kövrek demedim men,
Gəlişi birini necə aparar?
Mən hardan biləydim bu gediş mənim
Qurumuş yaramı yenə qoparar
Sevirəm də öz yazdığımı
.gif)
<< 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 26 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1022 / 903

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!