close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Allahın və həyatın hədiyyəsi - Dost | RuHuMUN_QiBLeSi [Off] (20.11.2012 / 09:10)
|
Günlərin bir günü üç dost qatar stansiyasına gəlir. Qatarın tərpənməsinə yarım saat qaldığından oturub bir az yemək yeyirlər. Bunlar şirin-şirin yemək yeyərkən, birdən qatar tərpənir, dostlar isə təlaşa düşür. Biri hesabı verir, o biri isə çantaları yığır.Bundan sonra onlar qatarın arxasınca qaçmağa başlayırlarostlardan biri çətinliklə də olsa qatara minməyə bacarır. Digər ikisi isə qaçmağa davam edir. Sonra onlardan biri də qatara çıxmağı bacarır. Sonda tək qalan dost bir az qaçdıqdan sonra yerə sərilib, gülməyə başlayır. Qıraqdan onu görən biri yaxınlaşıb soruşur:
-Ay qardaş!!!Sənin dostların qaçıb qatara çatdılar. Amma sən çata bilmədin, yerə uzanıb qəh-qəhə çəkirsən. Nəyə gülürsən?
-Dost deyir: Çünki onlar məni ötürməyə gəlmişdilər.
Bəs sizin həyatınızda bu cür dostlarınız olubmu? Və ya sualı belə qoyum, sizi candan başa düşən, halınıza yanan, özünü unudan dostunuz varmı? Güvəndiyiniz, həqiqətən etibar etdiyiniz biri həyatınızıda varmı? | AwKa_iQnOr [Off] (20.11.2012 / 09:21)
|
cox maraqlidi tewekkur.he var dostlarim bilirem meni cox istiyirler.subutunda eliyibler. | *_PuRe_LoVe_* [Off] (20.11.2012 / 12:23)
|
qeqssseydi)))
ele bir dotumun olmasina men icaze vermemishem. Hechkesi ozume yaxin qoymuram.., chunki 1 ne inanmishdim ele arxadan pichagladi. Dost idi guya. Belelerin gorub inamimi itirmishem. | Aforizm [Off] (20.11.2012 / 12:37)
|
eladi)heyatda dostun olmagi gozeldi.menim 16ildiki bir dostum var.burdada PURUWUMDU | _~XEZAN~_ [Off] (20.11.2012 / 16:21)
|
Es-Salamu Eleykum.Movzu qewendir.Amma dostluga gelende bir soz deye bilerem.Heyatda insana Allahin hediyyesi dost ola bilmez.En boyuk hediyyemiz valideyinlerimizin varligidir,saglam canimizdir.Sevdiklerimizi mezarda axtarmadigimiz her gunumuzdur hediyyemiz.Geride qalanlar bir hecdir sadece.Hec bir dost insani ozu qeder anlaya bilmez.Men eslinde dostun var olduguna inanan biri deyilem.Hec bir kes ozunu unudub halina yanacaq qeder seni anlaya bilmez.Ele bir hedd olurki hetta o zaman valideyinler bele ovladdan cox ozunu duwune biler.Menim dostum olmuyub demek olarki.Hec olmasinida istemerem bundan sonra | RuHuMUN_QiBLeSi [Off] (20.11.2012 / 16:48)
|
_~XEZAN~_, iw orasindadi senden ele bu cur werh gozleyirdim. Esline qalsa, menim yegane dostum Allahimdi. Bir daha tewekkur. | _~XEZAN~_ [Off] (20.11.2012 / 16:52)
|
RuHuMUN_QiBLeSi, Deymez) Allah Buyurub ki Qurani Kerimde Sizin Dostunuz Mutteqilerdir.. Zuxruf Suresi 67-ci aye.. Menim Dostum Var..Cox Shukur Allaha .. Məhəmməd Peygəmbər (s) buyurub:
"Allah bir bendeye xeyir vermek istese ,ona saleh bir dost nesib eder"
deyiş. *____ALONE____* (20.11 /17:09) [1] | RuHuMUN_QiBLeSi [Off] (20.11.2012 / 17:10)
|
*____ALONE____*, Tewekkur gozel sozlere gore. Hemiwede Allahin sevimli bendesi olaraq qal. Cemi mesajlar: 28
[1] 2 3 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4141 / 1524