canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Qız Qaçırtmaq
Herseyaxsiolacaq  Herseyaxsiolacaq [Off] (07.02.2013 / 21:20)
aradaSIRADA (07.02.2013/21:17)
gulxatin senseneemen gulbadamam,o biride gulfatma
pahooqatmiwam alemi 1_1ne eybi yo axi biz klonuk onsuzda ayirammirlar bizi
aradaSIRADA  aradaSIRADA [Off] (07.02.2013 / 21:26)
 ღ• •ღ TaNiDiGiM KiMi QaLSaYDiN DuWuNDuYuN KiMi SeVeRDiM ღ• •ღ
Herseyaxsiolacaq (07.02.2013/21:20)
pahooqatmiwam alemi 1_1ne eybi yo axi biz klonuk onsuzda ayirammirlar bizi
he ureim eledi
aradaSIRADA  aradaSIRADA [Off] (07.02.2013 / 21:28)
 ღ• •ღ TaNiDiGiM KiMi QaLSaYDiN DuWuNDuYuN KiMi SeVeRDiM ღ• •ღ
SeNiNLe___SoN (07.02.2013/21:19)
))
awkitom)
QaranLIQWehzadesi  QaranLIQWehzadesi [Off] (07.02.2013 / 21:38)
Cox qız qacırtıwam ey gidi gunler

Herenin ozune gore fikirleri var .men bu qacmaq meselesini muqeddes baxıram .cunki Atam ve Anam qacıblar .ATAM ANAM uzaq rayonlarda qalırmıwlar .ATAMIN ALESİ RAZİ DEYİLMİW AMA ATAM HEC BİRİNİ DİNLEMEYİB ANAMI BAKIYA QACIRDIM Cox xowbextdiler helede men esl sevgini olarda gormuwem hele bu yawlarındada bele bir yerde ellerini tutaraq eylewirler .cox xowbextem eyer Atam Bunu etmeseydi men Atam ve Anamın qızı ola bilmezdim Allah hamıya bizim ale xowbextliyin bexs etsin Cox xowbextik Atamın Anamin qizi olduguma gore cox xowbextem .eyer isteyirsense ede bilmeyeceyin hecne yoxdu .insan isterse her wey ede biler esas odurki qarwılıqlı guclu sevgi olsun.
Kagiz___gemiler  Kagiz___gemiler [Off] (07.02.2013 / 21:43)
Mence en axrinci varianti uje qizi qacirtmag.caliwaramki ailenin raziligin alim eger alinmasa he istediyim qizi qacirdaram
Sevgi***var  Sevgi***var [Off] (29.06.2014 / 19:03)
hmm indi mende atamla sevdiyim insan arasinda qalmisam :( sevgilimle 5 ile yaxindirki isdiyirik bir birmizi :) indiyie kimide nece defe elci gonderib mama razidi hami razidi birdene atam razi olmur ki olmur sevgilimde qacirdim seni deyir indi men ne edimmmmmm :( Allahim sen mene komey ol yarebbim
Реssimist89  Реssimist89 [Off] (29.06.2014 / 19:30)
Sevgi***var (292014/20:03)
hmm indi mende atamla sevdiyim insan arasinda qalmisam :( sevgilimle 5 ile yaxindirki isdiyirik bir birmizi :) indiyie kimide nece defe elci gonderib mama razidi hami razidi birdene atam razi olmur
Valideyn xeyir duasi yoxdursa,kim olur olsun getme...
Atanin da bir bildiyi varmish demekki...
_charli  _charli [Off] (29.06.2014 / 20:34)
 Eslinde yalnizlig cox gozeldi,en azindan itirecek heckimsen yoxdu!
nece defe getmuwuy evden vermiyibler gelen ay qacirdacam onu.
sumeyla  sumeyla [Off] (12.07.2014 / 09:42)
Pis cok pis hec bir oglan sevdiyim olsa bele valideyinimin tek sozunden artiq ola bilmez...sevgi olmasada olar tapmaada olar valideyinlerimden eslaen gozel sevgim papayla mamamdi
GeLDiMKi  GeLDiMKi [Off] (30.10.2014 / 10:36)
Sevmediyimle mecbur deseler aile qurmalisan, he o zaman gederem oz sevdiyimle. Bizim ailede ise zorla aile qurmaq yoxdu, ailemi razi salib sevdiyimle el adetiyle aile qurub xowbext olmagi tercih ederim (turkler demiw))
Наверх  Cemi mesajlar: 103

<< 1 2 [3] 4 5 ... 11 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1024 / 952