canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Psixoloji tesir etmek qabiliyyetiniz var?
(WiP~WiRiN~oGLaN)  (WiP~WiRiN~oGLaN) [Off] (21.11.2012 / 17:34)
Qarshinizdaki insana psixaloji
tesir eda bilersinizmi?yeni
tutalim kimse hayatinnan
bezib intihara cehd edir,onu
hayata qaytarmaq
havasi,eshqi yaradacaq nese
eda bilersizmi,yada eksine bir
insani intihara surukleyecek
bacariginiz varmi?
Black_Attack  Black_Attack [Off] (21.11.2012 / 17:38)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
ne sheytan emelleri varsa hamsi mende cemlenib)
Aforizm  Aforizm [Off] (21.11.2012 / 17:40)
olsaydi kawpirovski yada nostradamus olardimda
AwKa_iQnOr  AwKa_iQnOr [Off] (21.11.2012 / 17:41)
yoxdu mende.
paco_robanne  paco_robanne [Off] (21.11.2012 / 17:42)
xmm maraqli sualsi. iki il once fb.de qizla taniw oldum. cox pessimist idi
olmekden daniwirdi daim. bunnan ozumemexsus terzde taniw oldum. goruwdum. bunu heyata baglamaq istedim amma mene baglandi. ona qarwi maskalanmamiwtim amma onu ozumden uzaqlawdirmagin tek caresi ozum olmamaq idi. meni sevgililerime qisqanirdi. defelerle ona deyirdim ki axi sen sevgilim deyilsen yene de deyirdi ki men istemirem mennen bawqa kimse heyatinda olsun kiminlese boluwum. neyse gordum bezirem yallannan dedim belarusiyaya getmeliyem. indi ele bilir ordayam
aradaSIRADA  aradaSIRADA [Off] (21.11.2012 / 17:45)
 ღ• •ღ TaNiDiGiM KiMi QaLSaYDiN DuWuNDuYuN KiMi SeVeRDiM ღ• •ღ
cox qeweng kimise bezdirmek gelir elimden. yawadigina pewman olur.
_~XEZAN~_  _~XEZAN~_ [Off] (21.11.2012 / 19:04)
Psixoloji tesiri bacariram. Psixologiya kitablardan oyrenmiwem.Ozum cox pessimist insanam amma hemiwe her kese gozel gelecekden,umidden daniwiram.Bir sozle oldurmeyi yox,heyata qaytarmagi bacararam.
@qemligozler@  @qemligozler@ [Off] (21.11.2012 / 19:21)
(WiP~WiRiN~oGLaN) (21.11.2012/17:34)
Herden bele de olur
Dunen biri burda ozunu intihar etmek isteyirdi.yadiniadasa nece ay once internetde bir genc ozunu intihar edeceyini demis ve hec kim ona inanmamis,neticede genc ozunu intihar etmisdi(xeberlerde yayimlanmisdi).Butun psixologiyadan bildiyim imkanlari toplayaraq onu duz 1saat dile tutdum,isim oldugu ucun icaze isteyib cixib1saat yarimdan sonra qayitdim,cox narahat idim.donende onu gormedim,ozumu cox gunahlandirdim,nehayet o geldi ve hec ne olmamis kimi sohbete basladi.Mat-meettel qaldim,dedim niye bele eledin,niye meni ele saldin,hec xecalet de cekmedi.dedi gel o barede danismayaq.Kobudluq etmek xususiyyetim olmadigindan,dedim hec sozum yoxdu,daha sene yazmayacam.yene basladi intihar edeceyi ile meni hedelemeye,hec ne demedin sagollasib yazmadim ona.indi nese bilirsiz,kime inanaq aci olan heqiqetlere,yoxsa sirin yalanlara?!
_XADA_  _XADA_ [Off] (21.11.2012 / 22:43)
7 Ildi ele bu haqda oyrenirem iwimle elaqeli amma,ne qeder bacarib-bacarmadigimi deye bilmerem.
paco_robanne  paco_robanne [Off] (21.11.2012 / 22:59)
piwiye ele psixoloji tesir elemiwem ki men qapidan gieren kimi dodagnin altinda miyildaya miyildaya cole cixir. Nagarim men de bezi alimler kimi ilk tecrubemi heyvanlar uzerinde etmiwem. ve netice qenaetbexwdi
Наверх  Cemi mesajlar: 104

[1] 2 3 ... 11 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3911 / 1548