canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Ağlınıza... :)
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (23.12.2017 / 01:04)
Men deyirdim icareye bir Qalik goturum))) baxmada men hech...sen axi bahali qizsan))) bi dene Emiland-dan eynime kostyum bahali duxum var 1 istifadelik saxlamiwam))) senedrki bi dene zer zibonski paltar goz qamawdirici bir wey)))
NeFesiM__oL  NeFesiM__oL [Off] (23.12.2017 / 01:07)
 Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir..
Niye muğenni kimi gedirem göz qamaşhdırıcı olum?) qalik qara reng olsun mumkünse))
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (23.12.2017 / 01:10)
Caaannnn..ureysende urey))) mugenni dorsen ee )) menim yanimda goz qamawdiri bir wey)) svarowski qawlarla bezedilmir bir platya))) ince bedene yapiwanda)) adin bilmkrem ee o geyimin)))obwimde seviiye bir wey)))qizil zad problem dor choxdu evde ele wey)) 2 denesi auksiyon qizilidir dubayda udulub))sobra ureyinden ne kechir?))
NeFesiM__oL  NeFesiM__oL [Off] (23.12.2017 / 01:13)
 Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir..
))men Qızıl isdifade eden deyil ay Ferid gümüsh olsa ela olar bir sırqa bir bilerzik day paltarıda gözü kor eden dedinde aksesuar chox olmasın opshim nişana hazırıq))
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (23.12.2017 / 01:18)
Vse)) sene Pandoradan alacam)) bilmirem ewitmisen ya yox)) bir defe kiwilewmiwdimki alacam sene))nese girdik icheri balaca goz muncuguna oxwuyan qirmizi rengde bir wey var idi..goturdu taxdi sepine)) qiymeti ise 40 manat((( dedim pox yeyerem taxta qawiqnan bundan sonra..dal dala chixdim ordan)))
NeFesiM__oL  NeFesiM__oL [Off] (23.12.2017 / 01:21)
He chox bahalıdı 40azn yeqin en ucuz nese olub baxmısham orda qolbaqlara 400den 1200 qeder chox kobut muncuqları var xoshlamıram sadesi yoxdu adı var deye biraz berk gedendi
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (23.12.2017 / 01:32)
Deyerem sabah weklin chekib atar mende sene ataram o terefde baxarsan)) hechne ykx ee adi bir wey men hech adin ewitmemiwdim..quran haqqi hech 40 qepik vermezdim..sadece uje sepine taxdi deye day qelbine deymedim( yoxsaki quw poxu boyda olan weye 40 manat vermek agilsizliqdi
NeFesiM__oL  NeFesiM__oL [Off] (23.12.2017 / 01:34)
Bes mene deyirsen sene qolbaq allam buda getdi ayfon X-ın yanına?)) nc nc)
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (23.12.2017 / 01:38)
Ewi day sen sevgilimsende))) azzarim olsun onun ichine)))qurbandi sene))
NeFesiM__oL  NeFesiM__oL [Off] (23.12.2017 / 01:39)
Gözden ürek chıxan smayılllarr))
Наверх  Cemi mesajlar: 29499

<< 1 ... 2006 2007 [2008] 2009 2010 ... 2950 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (244)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1088 / 2164