Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
Neredesin ay yüzlüm..
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
NeFesiM__oL (03.05.2018/16:58)sen nie gorunmez olmusan?))
Tapdım mahnınıNeredesin ay yüzlüm..
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
R*A*G*I*N (03.05.2018/17:33)Çoxlarının gözün çıxardırdım ona göre )
sen nie gorunmez olmusan?))
NeFesiM__oL (03.05.2018/17:47)mehkemelere geder gedib cixmisan ne istiyirler e senden?))
Çoxlarının gözün çıxardırdım ona göre )
R*A*G*I*N (03.05.2018/18:25)Yazıbki karizmanda niye birdene oglanın sesin saxlamısan yazmışham yadıgar yazıb ona göre (yazmasaydıda saxlayardım) bu arada heç tanımıram kimdi.. he yazdı seni ferqli bilirdim,yazdım bil bilme ferqi yoxdu,ondan sona qudurdu ite döndü)) indi baxdım mehkemeye baxan deyilem heç sen yazdın baxdım meni evlendirdi boshandırdı))
mehkemelere geder gedib cixmisan ne istiyirler e senden?))
NeFesiM__oL (03.05.2018/19:03)maraqlidi goy mende baxim kimden yadigardiki ele)))))
Yazıbki karizmanda niye birdene oglanın sesin saxlamısan yazmışham yadıgar yazıb ona göre (yazmasaydıda saxlayardım) bu arada heç tanımıram kimdi.. he yazdı seni ferqli bilirdim,yazdım bil bilme ferq
<< 1 ... 2139 2140 [2141] 2142 2143 ... 2950 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (244)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1121 / 321

Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir..