Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
insALLAH mudur biriqadirin xeyr wer iwi cixmaz hemiwe maaw vaxti gelende ya neneleri olur amma deyesen ikisininde nenesi babasi olub yalanan tebiki ))
Men ßir qeriß insanam.Ne taxtIm var,Ne tacIm.Tut elimden ALLAHIM Tek Sana Möhtacım. |
. BiLiReM, SeN MeN BiLDiYiM, QiZLaRDaN, DeYiLSeN!!! |
*___BAHaR__kIzI___* (01.08.2018/22:23)eseblewme;)
nikler qayidib??yoxsa kimse mezelenir menimle?!.
Men ßir qeriß insanam.Ne taxtIm var,Ne tacIm.Tut elimden ALLAHIM Tek Sana Möhtacım. |
~A_N_T_i_K__V_A_R~ (01.08.2018/22:27)kimse delibal niki açib..menede parolu yollayir..dehsetdiler vallah.
eseblewme;)
. BiLiReM, SeN MeN BiLDiYiM, QiZLaRDaN, DeYiLSeN!!! |
*___BAHaR__kIzI___* (01.08.2018/22:29)eycahanciligin derecesine baxe sen camahatda
kimse delibal niki açib..menede parolu yollayir..dehsetdiler vallah..
~A_N_T_i_K__V_A_R~ (01.08.2018/22:30)dostlarimida yigiblar dostluga..Eva uje sesde verib..kimdise menim afimdan istifade edecek..
eycahanciligin derecesine baxe sen camahatda
men ilk mesaji yazim ons ))
BiLiReM, SeN MeN BiLDiYiM, QiZLaRDaN, DeYiLSeN!!! |
*___BAHaR__kIzI___* (01.08.2018/22:33)ona deki antik bilse o kimdi vay onun halina
dostlarimida yigiblar dostluga..Eva uje sesde verib..kimdise menim afimdan istifade edecek..
ozu bawa duwwcey

<< 1 ... 2344 2345 [2346] 2347 2348 ... 2950 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (244)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1055 / 480

Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!!