Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
Love_iS_EMPTY (18.09.2018/16:17)Bu aralar nolub gemilerin batib?))
Nebılım eee bu aralar yaman pısss olmusam ))))usdume aldım nedense xetrıme deymeyın ))
Ya ewq deryasina batmisan sehf stat geturursen))) kefin olsin .defelerke oxudumki Zuzuw bu qiza hecne yazmiyib bu niye mismixlanirki)))
и всё же нет инчего прекрасней чем верный мужчина рядом. |
DİN@R@***@@@ (18.09.2018/16:20)))
Bu aralar nolub gemilerin batib?))Ya ewq deryasina batmisan sehf stat geturursen))) kefin olsin .defelerke oxudumki Zuzuw bu qiza hecne yazmiyib bu niye mismixlanirki)))
Love_iS_EMPTY (18.09.2018/15:45)Estefurullah seninle ne iwim??
sene mısatım var?yerıvımı dar edırem
Ozum ucun yazmisdim vaxtim gedirdi deye Sen yalniw anlamisan.. kimese nese yazsam nikine cavab yazaram mutleq.
ZuZuLyA (18.09.2018/17:14)yaxsı
Estefurullah seninle ne iwim??Ozum ucun yazmisdim vaxtim gedirdi deye Sen yalniw anlamisan.. kimese nese yazsam nikine cavab yazaram mutleq.
.gif)
DİN@R@***@@@ (18.09.2018/16:15)Ayda yox ata cani qizla ne iwim??(
Sene yazibki Zuzuw?))
Ozum ucun yazdim..
ZuZuLyA (18.09.2018/17:18)Sen bılesen nedır o dına))
Ayda yox ata cani qizla ne iwim??(Ozum ucun yazdim..
ozu ele yazıb da yenkı sene yazmayıb menasında ındıde yaz canın sagolun hem mene yazmadıgvı dedınde
Love_iS_EMPTY (18.09.2018/17:17)Bax canim birbirimii yaxsi tanimiriq biz..
yaxsı
Bir tek bunu bilmeni isterem ki, hecvaxt qiragdan soz atmagi sevmirem.Nese de dese nikive yazarm..En son isteyim kiminse xetrine deymeyimdi.
ZuZuLyA (18.09.2018/17:21)Tamam can
Bax canim birbirimii yaxsi tanimiriq biz..Bir tek bunu bilmeni isterem ki, hecvaxt qiragdan soz atmagi sevmirem.Nese de dese nikive yazarm..En son isteyim kiminse xetrine deymeyimdi.

Love_iS_EMPTY (18.09.2018/17:20)Allah ikinizdende razi olsun..
Sen bılesen nedır o dına))ozu ele yazıb da yenkı sene yazmayıb menasında ındıde yaz canın sagolun hem mene yazmadıgvı dedınde
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
DİN@R@***@@@ (18.09.2018/16:20)Ele mende))))
Bu aralar nolub gemilerin batib?))Ya ewq deryasina batmisan sehf stat geturursen))) kefin olsin .defelerke oxudumki Zuzuw bu qiza hecne yazmiyib bu niye mismixlanirki)))
O ozu ozune deyirki cixta burdan))
<< 1 ... 2439 2440 [2441] 2442 2443 ... 2950 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (244)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1101 / 199

Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!!
?yerıvımı dar edırem