Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Men ßir qeriß insanam.Ne taxtIm var,Ne tacIm.Tut elimden ALLAHIM Tek Sana Möhtacım. |

❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
Taksi_V_Ray (13Sonure heyat Bakida2020/08:21)
2 gun olacaq..sabah ve biri gun..yeni bazar ve 1ci gun..2ci gun saat 00:00 dan vse uje yene kohne hamam kohne tas
Yene qacdi tutdu bashlayar
Bayaq yagish yagdi indi gun cixdi. Qeribe havadi kulek esir gun yandirir 1 saatin icinde
!=!DEVIL MAY CRY!=! (13Jaxchivanda 1 gunun ichinde Allah haqqi qarda yagirdi yagiwda gunde chixirdi kulekde esirdi.bayaq hardasa oxudum yagiw sozunu..amma biz terefde yoxdur yagiw zad2020/08:27)
Sonure heyat Bakida Yene qacdi tutdu bashlayarBayaq yagish yagdi indi gun cixdi. Qeribe havadi kulek esir gun yandirir 1 saatin icinde
Taksi_V_Ray (13Naxcivan eledi he. En isti yerde en soyuq yerde oradi2020/08:29)
Jaxchivanda 1 gunun ichinde Allah haqqi qarda yagirdi yagiwda gunde chixirdi kulekde esirdi.bayaq hardasa oxudum yagiw sozunu..amma biz terefde yoxdur yagiw zad
!=!DEVIL MAY CRY!=! (13Zay torpaqdida)))) insanlarinin choxusuda eledir..kulek esende baki kuleyi hechnedir..ograshdi kulek esebde 14luk dikti aparir)2020/08:31)
Naxcivan eledi he. En isti yerde en soyuq yerde oradi
Men ßir qeriß insanam.Ne taxtIm var,Ne tacIm.Tut elimden ALLAHIM Tek Sana Möhtacım. |
Canavar kimi ölmək çaqqal kimi yaşamaqdan daha şərəflidir |
<< 1 ... 2894 2895 [2896] 2897 2898 ... 2950 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (244)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1026 / 837

Men ßir qeriß insanam.Ne taxtIm var,Ne tacIm.Tut elimden ALLAHIM Tek Sana Möhtacım.
2020/08:21)