Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Inci-cicek (08.08.2015/23:36)Allah rehmet elesin
az aglawmiya gedicemeee ) yasa
Bilsen ne agi deyirem aparda

KoNCeNo (08.08.2015/23:37)sen agi desen men qeww eliyerem )) refiqemin anasidi
Allah rehmet elesinBilsen ne agi deyirem aparda

irayon yeridi ayifdi
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Inci-cicek (08.08.2015/23:39)Hansi rayondu o lehceynen deyim deye sorusurame
sen agi desen men qeww eliyerem )) refiqemin anasidiirayon yeridi ayifdi

KoNCeNo (08.08.2015/23:40)az nemm selyandi sulyandi nedi. Bi defe kecen il yayda qonaq apardilar valla ele bildim ureyim partdiyacaq qalacam orda ) burda bir melek nikli qiz vardi nece saat forumda onnan soobetdewduy yatammirdim. Indi yaxwiki gedib qayidacug
Hansi rayondu o lehceynen deyim deye sorusurame
Inci-cicek (08.08.2015/23:42)Qonaqperver irayondu dene duneynen danisirlar
az nemm selyandi sulyandi nedi. Bi defe kecen il yayda qonaq apardilar valla ele bildim ureyim partdiyacaq qalacam orda ) burda bir melek nikli qiz vardi nece saat forumda onnan soobetdewduy yatammird
Aay aman oy oy nosun getdindene
Basua donum gelenler
Bu cur bacua qurban oy oy
Neterdi inci apara bilersen meni?

KoNCeNo (08.08.2015/23:45)oldum gulmeyden
Qonaqperver irayondu dene duneynen danisirlar Aay aman oy oy nosun getdindeneBasua donum gelenler Bu cur bacua qurban oy oy Neterdi inci apara bilersen meni?![]()
Hee men de xowum gelir cox vax ist elirem onlarin lehcesin ))
aparammaram
Yol puluuuu kim vericey ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Inci-cicek (08.08.2015/23:47)Az pullu qizsandene adam xesis olmaz geden basi ver gelende mersiye deyecem salavat pullarindan duzeldib vererem
oldum gulmeydenHee men de xowum gelir cox vax ist elirem onlarin lehcesin ))aparammaram
Yol puluuuu kim vericey

KoNCeNo (08.08.2015/23:49)mawinin baqajin bowaldaram sencun tayyy nagarim ) xalca salaram uzanif gedersen
Az pullu qizsandene adam xesis olmaz geden basi ver gelende mersiye deyecem salavat pullarindan duzeldib vererem![]()
Inci-cicek (08.08.2015/23:54)Men yaziq nos hemise baqajda gedirem
mawinin baqajin bowaldaram sencun tayyy nagarim ) xalca salaram uzanif gedersen
eybi yoo memde pullu vaxtim olacage ozume bir zapi alacam onunda dal qapisi olmiyacaq buo demekdi ki,size hec yer olmiyacaq
<< 1 ... 331 332 [333] 334 335 ... 2950 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (244)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1107 / 1101

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!