Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Kakтus və Lavinia |
Haçansa pewmanam soyleyeceksennn
Deyecemki niye getdin?
Bes onda ne deyeeceksennn?
Bes onda ne deyeceksen?
Geleceksen deyecksen darixmiwammm
Ne qeder coooox
Geleceksennnnn
Deyecksenn bagiwla men deyecemm yoox
Menim bu yay umudlerim bogulduyar denizde
Aglamagin ne xeyri var gozlerini temizde
Urey birin sever sonra geder
bawqasin tapar
Cox sevenler ayrilib ayrildiq axirda bizde .
. Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox |
Hala yeni qalxib qiymatlar bir o qadarda hiss olunmur, kimin qiraqda 300,500 manati var xercleyir , 2,3 aya geli xerci borcu odemeyende millet dawi divari daqdacaq ))) o dafa rayonda kanal24 de baxdim tvde, turkiyanin kanalidi diyasan, 9 da verliw bawlayir ordan bizim memurlar haqda neler daniwilirdi aciq aydin, hakimiyet haqqinda, tapa bilson o kanala bax)
Uje bir iki yerde camaat qalxib. Tv gostermir yerri dibli) tapib baxardim maraglidi ele sheyler
~_DemounT_~ (10.01.2016/23:10)Ozbekistannan zad buqda aliriq qalxmalidida, halbuki ne qeder bow sahelerimiz vare, inkwaf etdirmirlar nizda hec nayi
Eksperd, Un 35-36 manatdi. Onu niye qaldirirlar chatmir mene. Uje bir iki yerde camaat qalxib. Tv gostermir yerri dibli) tapib baxardim maraglidi ele sheyler
Bizim dovlata neft 120$ olanda na qadar pul girirdi, bu qadar galirin qarwisinda bir zavod fabrik zad tikilmediki, bezi weyleri ozmiz istehsal edek, her weyi xarici bazardan alriq, indida neft 36 ya zad duwib, sihtiribe bizlarda yawayiw kankret, Allah axrimizi xeer elesin
Hech tikilen zavodlara imkan verirler ki ishdesin. Rayonda sokzavod var teze tikilib besh alti il olar. Zirilti yerdi. Ishdese eger kalan.adam ishdiyir orda. Ama nolsun, tikilib agzin araliyjn qalib orda) deyirler hansisa nazir qoymur ishdemeye
~_DemounT_~ (10.01.2016/23:20)Bizda har wey eladida,
Eksperd, Bugdani da qiragdan alirug? Bunu bilmirdim. Hech tikilen zavodlara imkan verirler ki ishdesin. Rayonda sokzavod var teze tikilib besh alti il olar. Zirilti yerdi. Ishdese eger kalan.adam ish
Guya bizimkilar mawin zavodu zad acib mawin buraxa bilmazdilarki?
Hem yerli caamat iwla tamin olnardi, hemde acan xeyir qazanardi..
Ele olsa hazirlanan her mawinan 1000,2000 pul gotreceydilarsa iwci ve digar xarclari cixanan sonra
Bizimkilar onun avazna bawi sakit gurcustanan gelme lew alman mawinlarin gomruyden 4000,5000 gomrik haqqi alib kecirmeyi ustun tuturdular....
Uje bunan sonra onlarda qazana bilmiyecek Iw orasidi)
<< 1 ... 595 596 [597] 598 599 ... 2950 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (244)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1096 / 1155

Kakтus və Lavinia