Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
SiSeRoN (18.01.2016/23:58)Mende bir iki gün qabağ bidene Haineĸen pive içdim hemin gün başağrıdan öldüm day
Yoo dunen 2 dene Efes ichmiiwem I vse..ammaki seher agrimadi..bayaq chayxanada oturanda nese agrimaga bawladi..getdim qatiq aldim ichdimki wimwek kimi olum..xeyir elemedi
MiLYoNDa1oQLaN (19.01.2016/00:04)Bahali heyat yawayirsan)))yeqin kohne olub yada ac qarina ichmisen)
Mende bir iki gün qabağ bidene Haineĸen pive içdim hemin gün başağrıdan öldüm day
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
SiSeRoN (19.01.2016/00:05)Yoo nedense bu butulĸa pivelerin içende çoxvaxt başağrı verir mene bilmirem nedendi
Bahali heyat yawayirsan)))yeqin kohne olub yada ac qarina ichmisen)
SiSeRoN (19.01.2016/01:33)Neden desen merce gireremĸi o oğlan niĸinde Qızdı)
Goresen bu krasvic kimdi?))
Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox |
))<< 1 ... 629 630 [631] 632 633 ... 2950 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (244)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1107 / 1294

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine