💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat
birden catdi mene ki bo men bununla now goruwurem aa)))) yazig ele utandiki mende hemcinin) deyir senAllah bagiwlayin fikirli oldum) dedim eybi yox)iwe gedennen sora qiz ne qeder gülüb)))
*~_MeLoDiKa_~* (17.03.2016/23:52)El verib goruwmey? Ya dalam verib uzden opmey?)
Bir wey yadma duwdu bayaq iw yoldawimla walvarlara baxmağa getmişdik satici qohumlaridi,2 qardaş ) neyse qiz bularla görüşdü oğlan cawdi elin uzatdi menlede goruwsun, mende elede elimi uzadib goruwur
Eksperd (17.03.2016/23:53)El ele
El verib goruwmey? Ya dalam verib uzden opmey?)
*~_MeLoDiKa_~* (17.03.2016/23:55)Ne boyuk weydiki) taniwiyla gelibsen deye salam veribda,, uzden opse diyardim ha san diyandi
El ele
Eksperd (17.03.2016/23:56)Yo hemiwe gedirik axı o magazaya yanimizdadi , heç vaxt ele ele goruwmemiwem axi onunla , oz qohumu bawqa men bawqa , ozde agir xasiyyetlidiler ,utandi ister istemez,elecede men pis oldum, indi utandigimdan gede bilmeyecem olarin magazasina)
Ne boyuk weydiki) taniwiyla gelibsen deye salam veribda,, uzden opse diyardim ha san diyandi
*~_MeLoDiKa_~* (18.03.2016/00:03)Yazduqlarunan ele cixirki eteyunde polni namaz qilmaq olar senin) utandiqinan gede bilmeyeceymiw)))
Yo hemiwe gedirik axı o magazaya yanimizdadi , heç vaxt ele ele goruwmemiwem axi onunla , oz qohumu bawqa men bawqa , ozde agir xasiyyetlidiler ,utandi ister istemez,elecede men pis oldum, indi utandi