Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
birden catdi mene ki bo men bununla now goruwurem aa)))) yazig ele utandiki mende hemcinin) deyir senAllah bagiwlayin fikirli oldum) dedim eybi yox)iwe gedennen sora qiz ne qeder gülüb))) °°°°HeR KeS eYNi SeVMeZ. KiMi QuRuRuNuN CaTDiGi QeDeR.. KiMiSiDe oMRuNuN°°°° |
*~_MeLoDiKa_~* (17.03.2016/23:52)El verib goruwmey? Ya dalam verib uzden opmey?)
Bir wey yadma duwdu bayaq iw yoldawimla walvarlara baxmağa getmişdik satici qohumlaridi,2 qardaş ) neyse qiz bularla görüşdü oğlan cawdi elin uzatdi menlede goruwsun, mende elede elimi uzadib goruwur
Eksperd (17.03.2016/23:53)El ele
El verib goruwmey? Ya dalam verib uzden opmey?)
*~_MeLoDiKa_~* (17.03.2016/23:55)Ne boyuk weydiki) taniwiyla gelibsen deye salam veribda,, uzden opse diyardim ha san diyandi
El ele
Eksperd (17.03.2016/23:56)Yo hemiwe gedirik axı o magazaya yanimizdadi , heç vaxt ele ele goruwmemiwem axi onunla , oz qohumu bawqa men bawqa , ozde agir xasiyyetlidiler ,utandi ister istemez,elecede men pis oldum, indi utandigimdan gede bilmeyecem olarin magazasina)
Ne boyuk weydiki) taniwiyla gelibsen deye salam veribda,, uzden opse diyardim ha san diyandi
Hemde ki bi wey varki goruwende birinci qadin elin uzatmalidi kiwi yox,
*~_MeLoDiKa_~* (18.03.2016/00:03)Yazduqlarunan ele cixirki eteyunde polni namaz qilmaq olar senin) utandiqinan gede bilmeyeceymiw)))
Yo hemiwe gedirik axı o magazaya yanimizdadi , heç vaxt ele ele goruwmemiwem axi onunla , oz qohumu bawqa men bawqa , ozde agir xasiyyetlidiler ,utandi ister istemez,elecede men pis oldum, indi utandi
<< 1 ... 900 901 [902] 903 904 ... 2950 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (244)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1047 / 1633

°°°°HeR KeS eYNi SeVMeZ. KiMi QuRuRuNuN CaTDiGi QeDeR.. KiMiSiDe oMRuNuN°°°°