Elə bil déjàvü, həyat təkrarlanır Saatlar uçur, sanki həyəcanlanır Gəl səninlə saxlayaq zamanı Buraxmayaq eşqin bu anınıGəldin həyatıma nağıllardan Olma çıxıb gedən adamlardan Sevgim gözəl bütün xəyallardan Tanrım qoru bizi paxıllardan...Jay meel-Etiraf
Yıllar önce rastladım aşka Muhtelif yerlerden yürütüp Canım çekti gördüğüm anda O da tesadüfBilir miydim ayrılacağımı Hüzün kadar sarsılacağımı Daldan dala savrulacağımı O da tesadüfDeliler gibi yanıyorum (yanıyorum) Yuvadan uçup gidiyorum (gidiyorum) Yaşım özneden büyük ama seni Adım adım, sayıp seviyorum (seviyorum) Heyecandan ismini bile (ismini bile) Kazıdım bitik yüreğime (yüreğime) Senin aşk diyen o diline bile Doyamadım telaşlanıyorumHeyecandan her gece hayalini Unutursam ağlama unut beni Bebeğim hayatta yok senin gibi Bulamam dedim bulamadım Aradım seni çıkıp sokaklara İsyanım sana değil tüm aşklara Geceden içip içip sabahlara Çıkamam dedim çıkamadım (bulamadım)
Belki bir gün gelir diye Beklersin belki bir gün Ama o gelmezPrangalı hayaller kurup da Onu yaşatırsın orda Ama o gelmezUmutsuz yarınlar Umutsuz bakışlar O umutlar yok artıkKimse arayıp sormaz Kimse kapını çalmaz O kim ise yok artık