close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Beyendiyiniz mahnının sözlerini yazın... | HaRMoNiYa* [Off] (02.11.2013 / 03:53)
|
Men tufanlar caglayan sonsuz bir deniz. Sen menim qoynumda gemi. Men sene hamidan eziz. Sen qaldin mene yad kimi... Sen Mene İnanib Seninem Dedin, Men Senin En Zerif Gulunu Derdim. Sen Mene Omrunu Gununu Verdin, Men Sene Kederden Başqa Ne Verdim? Sen Menden Bir Zerre Sevgi İstedin, Dedin Menim Olsan Başqa Daha Derdim, Sen Mene Ruhunu-Qelbini Verdin, Men Sene Kederden Başqa Ne Verdim??? | _NAZLI@ [Off] (02.11.2013 / 09:37)
|
Yangın her aşkın yolu sevdim gördümGözlerin karanlık kuyu düştüm öldümAhh gönlün şimdi başka yare meskenAhh el çekmiyor kara sevdan bendenSen hangi elde sevda olup açtınBen karlı dağlar misali yalnızımYok bir sitemim hayatta her şey kısmetSoldu gençliğim ömrümü aşkla ziyan ettimAğla gönlüm nasip değilmiş vuslat Rahat uyu yar sana hakkımı helal ettim Demet Akalındeyiş. _NAZLI@ (02.11 /09:38) [1] | Nazar~boncugu [Off] (02.11.2013 / 09:58)
|
Maral maralceyranin balasini ovcu yaralar ) | @Manitou@ [Off] (02.11.2013 / 10:47)
|
Xumar Qedimova Gel bu gece gel bu gece sar meni qollarina bu gece)ay mawallah qara qara gozlere
yandim ay allah qara qara gozlere)))) | D.c [Off] (06.04.2014 / 13:59)
|
beni benden alirsaan,seni sana birakmam.Yani bawimda olsanda bir adim bile atmam.Kadrimi kiymeti sana olan sevgimi bilmedin,bileceyinn yook.Yalanci dostlarnla,el alemin lafindan kecmedin,kececeyin yok.....Bu gonul azmi kahrini cekdi,bensiz awkin neye yararkiiii,kac kere kirdin yerler atdin yarali kalbim Afffedermiiiiiiiii................... | *_AmiQo_V_KaYFe_* [Off] (06.04.2014 / 14:07)
|
cok sevdigimnen, yahu zor sevdigimden, iyi gunde burdasin , dar gunde yoksun neden[B]gitme bitmesin diye butun gece agladim
hayir olmaz boyle biteceyine inanmadim
gidersen kalan hayalinle ben ne yaparim
sensiz olmaz boyle gideceyine inanmadim[/b] | _Black_Shadow_ [Off] (07.04.2014 / 11:41)
|
Neye gore mekteb ali mekteb arxa partalarda.. Cemi mesajlar: 608
<< 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 61 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (2)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4251 / 1432