Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
Zeqqumagaci (16.11.2016/16:00)Yaxci))) onnan otru niye xetrive deyirem yene edim))))
~Aykam~, bir bir kopy ele))
Insan insani ya tamamliyamada yada tam anlayamadi.. |
~Aykam~ (16.11.2016/15:59)....layke layk)
Kişilər yatdıqları hər qadını sevməzlər, sevdikləri qadınlarla yatmazlar. (Diderot)Qızıl odla, qadın qızılla, kişi də qadınla əriyər. (Pifaqor)Subay kişilər qadınlar haqda evli kişilərdən daha çox şey
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
ПользоватеЛ_Х (16.11.2016/16:47)Aiiyy etim tokulduye))))
Bu haqda en boyuk aforizmleri Samiraldonun videolarinda gormek olar...gor gotur dunyasidi baxib oyrenmek lazimdi kiwilik nece olur))
[Conkisde_Paradice] (16.11.2016/16:03)Laykli gunlere cixasan)
....layke layk)
ПользоватеЛ_Х (16.11.2016/16:47)Camaatnan iwin olmasin oda geleceyin Anasidi.
Bu haqda en boyuk aforizmleri Samiraldonun videolarinda gormek olar...gor gotur dunyasidi baxib oyrenmek lazimdi kiwilik nece olur))
ПользоватеЛ_Х (16.11.2016/16:47)Maksimum 10 ile uje kiwilerde dogacaq
Zeqqumagaci (16.11.2016/16:02)Bütün gözəl qadınlar evlidirlər, bütün gözəl kişilərsə geydirlər. (Robi Uilyams)
~Aykam~, caan))
Adəm əlinə düşən ilk fürsətdə günahı Həvvanın boynuna atdı. (Nensi Astor)
Evlənmədim, çünki buna ehtiyacım yoxdur. Evimdə bir kişini əvəz edəcək üç heyvanım var: səhərlər hürən itim, günortalar dayanmadan söyüş söyən tutuquşum və axşamlar evə gec gələn pişiyim. (Meri Corelli)
Əgər kişilər bizim nəyə güldüyümüzü bilsəydilər, bizlə yatmazdılar. (Erika Yong)
<< 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 35 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1020 / 491

eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...