Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
. . . |
aYCaaN (22Temel Reisim menim2019/23:18)
Onu sevirem men)
))1kimse (22Caann((mende bax senin kimiyem..kurunu gorende etim urpeshir((helem.o asetrinin afi gelende ele bil bashima qaynar su tokulur2019/23:01)
bütün kasib yemekleri qara kürü ,xerçeng,asetrin,ayi eti hansini deyesen bilmirsen, yazdiqca adlari bele adami esebleşdirir
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
Taksi_V_Ray (23Matişkə axrıncı səfər asetrin ətin nə vaxt yemisən2019/08:13)
Caann((mende bax senin kimiyem..kurunu gorende etim urpeshir((helem.o asetrinin afi gelende ele bil bashima qaynar su tokulur
Taksi_V_Ray (23) Kasiblarla eyni mühitde yaşamaq mümkün deyil alinmir afam sixilir. Marsa tecili el gezdirib metronu tezleşdirmek lazimdi yoxsa biz oliqarxlar çox eziyyet çekeceyik2019/08:13)
Caann((mende bax senin kimiyem..kurunu gorende etim urpeshir((helem.o asetrinin afi gelende ele bil bashima qaynar su tokulur
Black_Attack (23Dagistanda zivil kimidi atamalib getirirdi, guya asetrin ne dadi varki.2019/08:16)
Matişkə axrıncı səfər asetrin ətin nə vaxt yemisən
Kurusu dadlidi bidene vse.
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
_K_O_T_İ_K_ (23Sən məm gorum lapşa söhbətin eləmədə asetrin kababı kkmi kabab var2019/08:48)
Dagistanda zivil kimidi atamalib getirirdi, guya asetrin ne dadi varki.Kurusu dadlidi bidene vse.
_AkhundovA_ (22Yagda qovur ye2019/22:28)
Ispanaq
ela olur.Black_Attack (23Sen ol Allah haqqi ozum olum axrinxi defe naxchivanda yemiwem..yayda..orda hazir hovuzda diri var saxlayirlar...ustuve naporrayim senin))bir weyki puluynandi onun summasin mene denen..2019/08:16)
Matişkə axrıncı səfər asetrin ətin nə vaxt yemisən
Taksi_V_Ray (23Bir weyki pulnandi onun summasin mene denen)))))))))))))) Saol Ferid))2019/18:08)
Sen ol Allah haqqi ozum olum axrinxi defe naxchivanda yemiwem..yayda..orda hazir hovuzda diri var saxlayirlar...ustuve naporrayim senin))bir weyki puluynandi onun summasin mene denen..
<< 1 ... 166 167 [168] 169 170 ... 192 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1021 / 759

. . .
2019/23:18)