Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Eslinde yalnizlig cox gozeldi,en azindan itirecek heckimsen yoxdu! |
MiLYoNDa1oQLaN (02Oz telim sinib. Bubuje meni cerletti. Cox axmaq teldi. Vyaza bilmirem2016/12:02)
nöqteLeri LazımLı yerLerde qoymusan )
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
Inci-cicek (02ne teLidi??2016/12:37)
Oz telim sinib. Bubuje meni cerletti. Cox axmaq teldi. Vyaza bilmirem
MiLYoNDa1oQLaN (02Eridende. Gozel. Olur. Ayranin. Iysidi. Vmen weherde boyuyen adamam amma. Magaza. Yagi. Yekirem. Veksibe. Onu eriduller. Onnan. Biwirirem2016/12:38)
o ki kendden temiz nehre yağı getirirLere onun iyin aLanda medem qaLxır, voopşem onla bişen heçbir yemeyi yemirem
MiLYoNDa1oQLaN (02Ewww kohne. Huayvudi. Nedi))))2016/12:39)
ne teLidi??
htc. Diller. Ekrani. Tapilmir. ( Gerey teze. Tel. Alim
Rehmettiyin_Nevesi (022016/12:43)
MAC 03 Tanalni, Liner, Garnier Viwne pomada , maxfactor Tuw :)

Inci-cicek (02uşağLıxdan yeye biLmedimde o yağla bişen yemekLeri, görsenki xaLamgiL zad qonax geLende pay getirirLer, eLede o yağı görende çöLe tuLLamağm geLir, bir defe mecbur yedim evde çıxdım yediyimi qaytardım çölde2016/12:40)
Eridende. Gozel. Olur. Ayranin. Iysidi. Vmen weherde boyuyen adamam amma. Magaza. Yagi. Yekirem. Veksibe. Onu eriduller. Onnan. Biwirirem
Inci-cicek (02yerin bilirem o telefonun ekranini..ancaq htc ..sen modeli deqiq yaz sabah qoymetin oyrenib deyim sene2016/12:41)
Ewww kohne. Huayvudi. Nedi))))htc. Diller. Ekrani. Tapilmir. ( Gerey teze. Tel. Alim
<< 1 ... 46 47 [48] 49 50 ... 192 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1022 / 922

Eslinde yalnizlig cox gozeldi,en azindan itirecek heckimsen yoxdu!
2016/12:02)