close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Ana dilini unudanlar.,.. | snowlight [Off] (14.12.2012 / 01:48)
|
Elbetteki pis hele turkce daniwanda lap eseblewiremCOAL_CHAMBER, orda neter tapum seni | COAL_CHAMBER [Off] (14.12.2012 / 01:50)
|
Black_Attack, ele heminki ad familiya. Hemin shekil olmalidi deyesen )COAL_CHAMBER, atdim dostluq Ali Aliyev | COAL_CHAMBER [Off] (14.12.2012 / 01:56)
|
Black_Attack, Oyunun linkin gonderdim indi stol yaradiramCOAL_CHAMBER, ama gerek mailda oynuyardug | COAL_CHAMBER [Off] (14.12.2012 / 01:58)
|
Black_Attack, mailda esil nerd kimi door orda bir defe oynamishdim nese iki xodun ikisi de olanda mecbursan axi oynamaga amma orda ele eliye bilersen ki ancaq bir xod eliyesen o duz door | *____FeRReRo____* [Off] (14.12.2012 / 06:32)
|
Bilirsiz?men vetenden kenarda dogurlmagima baxmayaraq,burda yawamagima baxmayaraq oz dilimi unutmuram,ana dilimi bilmek bir azerbaycanli olaraq borcumdur,ama bir weyde varki misalcun men daniwanda azerbaycanca eger bir sozuu bilmiremse nece deyim men onu rus dilinde deyirem,cunki bele daha cox hekk olunub aglima...men vetene gelende metel qaliram,menden bawqa hami rus dillinde daniwir esasende weherde,hal buki men russyadan gelmiwem eleye bileremki mende rusca daniwim ama ozume sigiwdirmiram bunu,cunki ne vaxt ruslar oz vetenlerinde bizim dilde daniwsalar ondada men oz vetenimde rus dilinde daniwaram! | Ardarazli [Off] (14.12.2012 / 09:25)
|
Qeribedi insan neyise dexli yoxdu her ne olur olsun istiyerekden unuda biler? Bu mumkunsuzdu. | XANNA [Off] (14.12.2012 / 09:54)
|
Bew uc kelme bawqa dilde soz bilib dilini eye-eye daniwan insanlar gorende sadece gulmeyim geliri. Kenardan ne qeder gulunc ve ciliz gorunduklerinin ferqinde olmurlar. Men hetta bayagi sozlerle nitqi korlayan insanlarla unsiyyetde eseblewirem. Umumiyyetle nitqi gozel insanlari sevirem. Oz dilini mukemmel bil, sonra diger dillere muraciet et. Eger bawqa dilde daniwmaq fikrine duwsen o zaman o dili de hec olmasa mukemmel bil ki, daniwanda gulunc seslenmesin. Cemi mesajlar: 65
<< 1 [2] 3 4 ... 7 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3989 / 1584