close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
bu.. gunler...Eksperd (15.12.2012/13:18)
sanlik hecnaa yoxdii burdaa, bu 4 il erzindee senii xeberdar etmeliydiler, daa buu qeder ustune % gelenden sonraa yox, keff ele
hansi kefden danishim sene..? mehkeme olub ozde 2-3 defe meni cagirmadan..getmishem deyirem roshen meallim men ele hesb ediremki vetendash bura gelemden mehkeme ola bilez deyir xeyr ola biler ne blm azercell bize biz azercelle mektub gonderdik qerarlashdirdiq ve qerar verdik ne blm bududa bizim olkenin qaydalari....Herseyaxsiolacaq, eziz user her bir insanin sehfi var ne olsunki duzdu qiraqdan men qeyri adi gorsene bilerem ama ne olsunki her bir insanin bashina geldiyi kimi menimde bashima cox hadise gele biler Allah hamini bir yaradib problem problem wenlik wenlik.... | Eksperd [Off] (15.12.2012 / 13:25)
|
HaYaT_Bu_IwTe, direw ) shef cixarda )), senniy bir wey yoxdii burdaa, shef azerseldadiki bu vaxtaa kimi sene xeber etmeyib | Herseyaxsiolacaq [Off] (15.12.2012 / 13:25)
|
HaYaT_Bu_IwTe, hiss olunur ki qaniniz qaradi,neyseEksperd, gagashim bu olkede yashayirsansa bu olkenin qanunlarina ve qanunsuzluquna uymalisan eksi halda icerdesen....uzun sozun qisasi yedinde budu yemedinde.
| NoreN [Off] (15.12.2012 / 13:28)
|
HaYaT_Bu_IwTe (15.12.2012/13:19)
NoreN, ari bali.:)) eziz user wap sayitlarda olur bal sistemi bax o baldan..
Tshk.... Anlamadim da sorushdum ..
okHerseyaxsiolacaq, qanim qara deyil sadece biraz kefim pozulub..anlayishli olmaq lazimdir .gif)
NoreN, yani indi anladim sozune gelir bu ya nece... | Herseyaxsiolacaq [Off] (15.12.2012 / 13:32)
|
HaYaT_Bu_IwTe, uje olmasam neler olacagini tesevvur bele etmirem.gif)
yaxwi olar,kefinizi pozmayin,qocalar demiwken cana gelen mala gelsinHerseyaxsiolacaq, malida cannan qazanirsanda ezizim 
Cemi mesajlar: 31
<< 1 [2] 3 4 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1021 / 557