canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Hekayeniz...
*____FeRReRo____*  *____FeRReRo____* [Off] (15.12.2012 / 20:19)
Deyirlər bu dünyada hər bir insanən yaşından asılı olmayaraq böyük ya kiçik , mənalı və ya mənasiz , kədərli və ya sevincli və sair amma mütləq bir hekayəsi olur.Elə isə sizə belə bir sual vermək istərdim

Varmı sizində bir həyat hekayəniz?
Black_Attack  Black_Attack [Off] (15.12.2012 / 20:20)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
7.8 dene olar..
*____FeRReRo____*  *____FeRReRo____* [Off] (15.12.2012 / 20:29)
Hər kəsin həyatı şirinli,acılı,anlamlı bir "hekayə"di.

Men birin daniwimda)
Uwag vaxti cox nadinc olmuwam,dehwet derecede)Bir gun nenem gilin heyetinde kohne ev var idi,nikolaydan qalma ,indi dagil bayaq dagil idi ev,bizde neveler yigisardiq heyetde gizlenpac oynuyardiq,dimeli gunlerin bir gunu yigiwdiq yene mende getdim cixdim evin damina(1 mertebeli idi) guya orda meni tapa bilmezlerde,xalam ogluda dirmawirdiki dama kubiw awdi butun divarin bir terefi tokuldu mende yuxaridan gurumgumbaz deydim yere qaldiq onunla qumun altinda,zornan cixartdilar bizi,xalam oglunun burnu ezilmiwdi menimde elimi yerdeki lezva kesmiwdi helede wrami qalib ))))

deyiş. *____FeRReRo____* (15.12 /20:30) [1]
Ardarazli  Ardarazli [Off] (15.12.2012 / 20:36)
*____FeRReRo____*
(15.12.2012/20:29)
Hər
kəsin həyatı şirinli,acılı,anlamlı bir "hekayə"di.Men birin
daniwimda)Uwag vaxti cox nadinc olmuwam,dehwet derecede)Bir gun nenem
gilin heyetinde kohne ev var idi,nikolaydan qalma ,indi dag
Cox
kederli idi. Kovreldim. O vaxtdan sene wram Ferrero diyirler he? )

deyiş. Ardarazli (15.12 /20:38) [1]
*____FeRReRo____*  *____FeRReRo____* [Off] (15.12.2012 / 20:40)
Ardarazli (15.12.2012/20:36)
Cox kederli idi. Kovreldim. O vaxtdan sene wram Ferrero diyirler he? )
yox o vaxtdan ele mene adimla Muraciyet edirler) kederli hekayeler cox olub heyatimda...
Herseyaxsiolacaq  Herseyaxsiolacaq [Off] (15.12.2012 / 20:48)
var olmazmi
Ardarazli  Ardarazli [Off] (15.12.2012 / 20:48)
*____FeRReRo____* (15.12.2012/20:40)
yox o vaxtdan ele mene adimla Muraciyet edirler) kederli hekayeler cox olub heyatimda...
Maraqlidi bes "o vaxtdan"qabaq ne diye muraciYet edirdiler?)). Inwallah bundan sora keder senden uzag olar.
*____FeRReRo____*  *____FeRReRo____* [Off] (15.12.2012 / 20:49)
Heyat boyu insan uzun ve ya qisa fragmentlerle hekaye yawayir...sevincli hekayelerden elave tebiyikide kederli hekaye yawamiwam...Insan bir yaxinin itirende,hemde gozleri onunde cox psixoloji udar alir..2009 cu ilde Isti su adlanan istirahet zonasindan qayidanda Refiqemi itirdim hemde adawim idi,onlar ayri mawinda idiler ailevi(atasi,anasi,bacisi) biz ayri..yolda atasi mawini anasina verdi surmeye,korpuden kecende hundur idi duwduler caya..Hemen refiqem 2 gun komada qaldi beynine su dolmuwdu,anasi ve atasi yerinde ele kecindiler bir tek bacisi sagdi onunda 2 ayagi iwlemir,onurga sumuyunde ciddi problemi var...Artiq 4 il olacaq ama dunen kimi aglimdadi...Yaddawima kederli ve facievi hekaye kimi hekk olunub...
deyiş. *____FeRReRo____* (15.12 /20:50) [1]
*____FeRReRo____*  *____FeRReRo____* [Off] (15.12.2012 / 20:51)
Ardarazli, o vaxta kimide ele adimla muraciyet edibler)deyiwen bir wey yoxdur)
Ardarazli  Ardarazli [Off] (15.12.2012 / 20:52)
Muwahidelerim onu gosterirki nedense insanlar kederli lirik weirlere daha cox ustunluk verir. Ele bil hamimiz keder icinde bogulurug((.
Наверх  Cemi mesajlar: 28

[1] 2 3 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3349 / 1295