Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
*____ALONE____* (16.12.2012/00:15)Werhini oxudum,cox maraqli geldi.Virtual alemde senin saydiqlarini qazanmaq cox cetindir.Bunlari qazanmaq ucun ozunu sozunu davraniwini. en bawlica exlaqi ustun tutmalisan.bunu da her qiz bacarmir.Xanimimiz o hormeti qazanibsa halaldir bu cur Azeri qizlarimiza.
Hami Pure Deyir Burdakilarin .. Men Topac deyirem .. sayta qayitdigim ilk gunden cat sohbet otaginda tanimisham .. qiraqdan mushaidelerim neticesinde ozune hormet eden biri kimi gozume deyib.. Sonra N
*_PuRe_LoVe_* (16.12.2012/09:40)Tebiyiki laiqsen o ne sozdu
*____FeRReRo____*, gozel gozlum)) chox sagol bele gozel sozlere gore... Bilmirem bu sozlere layiq idim ya yox. Amma bunnan sora chalisaramki bu gozel sozlerine layiq birisi olum.... Twk canisi.kiss
.deyiş. Munira (16.12 /09:52) [1]
.gif)
ღ• •ღ TaNiDiGiM KiMi QaLSaYDiN DuWuNDuYuN KiMi SeVeRDiM ღ• •ღ |
bu gulde onuncun))))
... Yazan ellerin dert gormesin.. Hormetin qarsiliqlidi canim gozum.gif)
ღ• •ღ TaNiDiGiM KiMi QaLSaYDiN DuWuNDuYuN KiMi SeVeRDiM ღ• •ღ |
*_PuRe_LoVe_* (16.12.2012/09:42)goZLeriNde goZeLmiw eWitDiyimE gorE .....deYeseN seN ekSiksiZ goZeLseN ALLAH beXtiNi goZeL etSin......
)))). My teacher.... Deyirem senin kimi muellimden herkesde olseydi)))) men bele muellime gormemisdim...Twk chox sagol... Eyniyle bu fikirlerin qarsiliqlidi.... 1 ci gorduyum gunnen mende seni chox is
)))))Elave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1022 / 633

ღ• •ღ TaNiDiGiM KiMi QaLSaYDiN DuWuNDuYuN KiMi SeVeRDiM ღ• •ღ